Nàstic

El Nàstic no descarta l'opció de Tuni

L'acord entre el Nàstic i el Mallorca sembla proper i el que és més difícil és tancar una entesa amb el jugador, que arribaria lliure

El Nàstic continua treballant en l'arribada de més reforços en aquest mercat d'hivern, i una de les opcions que ja interessava i que sembla que s'ha tornat a reactivar, i més després de la negativa del Granada a deixar marxar Felipe Sanchón, és la del jugador del Mallorca Tuni. Gairebé descartat el fitxatge d'un davanter centre, el club grana ha intensificat els seus esforços en contractar un jugador de banda, i l'opció de Tuni, nascut a Sóller fa 28 anys, sembla que ha tornat a prendre força.

El jugador mallorquí es va lesionar greument al genoll a mitjans de la temporada passada i aquest curs no ha disputat cap minut amb el conjunt balear, que no compta amb ell i el deixaria marxar lliure, ja que acaba contracte el 30 de juny.

L'acord entre el Nàstic i el Mallorca sembla proper i ara, el que es presenta més difícil és arribar a una entesa amb Tuni. L'alta fitxa del mallorquí, al voltant dels 400.000 euros per temporada, es presenta com el major impediment que caldrà superar. La competència amb altres equips de segona A que el volen contractar –el Valladolid és el principal rival en la pugna– és un dels altres obstacles que dificulten aquesta operació.

El Girona ja l'ha descartat.

Un dels equips que s'havia interessat per aconseguir els serveis de Tuni però que finalment s'ha acabat retirant d'aquesta lluita és el Girona, a causa de l'alt cost econòmic que suposaria la seva arribada a Montilivi.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)