Nàstic

2a DIVISIÓ A

NÀSTIC

El Nàstic té una oportunitat per treure el cap de la zona de descens

El Nàstic ocupa posicions de descens des de fa més de tres mesos i demà aspira a sortir-ne

Tot depèn d'encadenar el tercer triomf, un fet que no passa des de fa poc més de dos anys

Joan Carles Oliva
ENTRENADOR DEL NÀSTIC
«Sabem què ens juguem i una altra victòria comportaria un premi molt important, però aquesta setmana no ha de ser diferent a les altres»
Fernando Seoane
MIGCAMPISTA DEL NÀSTIC
«És un partit important, potser més que els altres, perquè si guanyem podem sortir del descens, però no hem de posar-nos pressió de més, perquè si és així les coses no sortiran tan bé com en els últims partit»
14
jornades
consecutives fa que el Nàstic ocupa llocs de descens.

El Nàstic afronta demà un partit clau, ja que a banda de rebre un rival directe com el Ponferradina, que té dos punts menys, té l'oportunitat de sortir per primer cop en les últimes setmanes de les posicions de descens. Els grana hi són des que hi van entrar per primera vegada aquesta temporada, un cop acabada la setena jornada i després d'empatar a Cartagena. A més, al llarg d'aquests més de tres mesos que l'equip tarragoní ha estat situat entre els quatre pitjors, també han ocupat durant quatre setmanes l'última posició de la taula de classificació.

Si l'equip de Joan Carles Oliva vol veure's fora dels llocs de descens en acabar la jornada –i també la primera volta de la lliga–, més enllà d'haver d'esperar que alguns dels altres resultats de la jornada acompanyin, tot depèn d'encadenar la tercera victòria i derrotar el Ponferradina. «Sabem què ens juguem i una altra victòria comportaria un premi molt important, però aquesta setmana no ha de ser diferent a les altres», afirmava el tècnic. I és que la plantilla, tot i que sap que està al davant d'una gran ocasió per reivindicar-se, no vol que això faci aparèixer els nervis i l'ansietat, com explica Fernando Seoane: «És un partit important, potser més que els altres, perquè si guanyem podem sortir del descens, però no hem de posar-nos pressió de més, perquè si és així, estarem tensionats i les coses no sortiran tan bé com en els últims partits; hem d'estar tranquils i afrontar el partit com si fos un més.»

L'últim cop, fa dos anys.

El Nàstic ha encadenat dues victòries per primer cop aquesta temporada i demà aspira a ampliar la ratxa de triomfs a tres, cosa que no aconsegueix des de fa poc més de dos anys. Aleshores, l'equip que entrenava César Ferrando va derrotar el Sevilla Atlético (3-1) i el Xerez (1-2) en les dues últimes jornades del 2008 i va fer el mateix amb el Girona (3-0) en el primer compromís del 2009. D'aquesta manera, el tècnic de Tavernes de la Valldigna va superar amb nota l'avís d'ultimàtum que li havia fet arribar la junta directiva que liderava Xavier Salvadó.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)