Carlos, Dalmau, Sergi Gómez (Edu, 74'), Ayala, Balliu, Gustavo, Gerard (Ernesto, 53'), Massó, Dongou (Etock, 66'), Espinosa i Ela (Palau, 74').

Ferran, Alberto, Deiver (Deiver, 45'), Dani (Miranda, 45'), Dídac (Isan, 83'), Gerard, Víctor (Castro, 90'), Kako, Fran, Eric i Abel (Joan, 66').

T.G.:
Als visitants Dani i Víctor.
T.V.:
Vermella directa al visitant Ferran (90').

El Nàstic no va poder donar la sorpresa en la visita al líder i va caure contra el Barça per 2-0. Els blaugrana van sortir amb més convenciment contra un equip tarragoní que va començar amb massa respecte i ho va acabar pagant.

En els primers minuts el Barça va fer valer la seva superioritat i ràpidament es va avançar en el marcador. En el minut 7 el porter Ferran va rebutjar un xut de Gerard, però Dongou va recollir la pilota per fer el primer. El Nàstic no va tenir capacitat de reacció i va veure com a la mitja hora de joc Gerard feia el 2-0, amb una vaselina.

En la segona part els grana haurien pogut escurçar diferències en alguna acció aïllada, però els locals també van tenir ocasions de fer-ne un altre. Amb la derrota, els tarragonins baixen fins a la vuitena plaça.