Nàstic

El repte de Tuni, l'últim reforç del Nàstic

El mallorquí s'ha regenerat anímicament amb la cessió al Nàstic, en què vol demostrar que manté el nivell que tenia abans de la lesió de l'any passat

Antoni L. Adrover «Tuni»
JUGADOR DEL NÀSTIC
«No m'ho plantejo com un pas enrere, ja que a Mallorca, després de la lesió i en no entrar en l'equip, m'estava ensorrant psicològicament. Em calia un canvi i tenir minuts»
«Un dels objectius és jugar i demostrar que continuo sent el jugador d'abans»
Joan Carles Oliva
TÈCNIC DEL NÀSTIC
«Tuni té una gran motivació per demostrar que pot tornar a primera divisió»

Tuni té al davant cinc mesos molt importants. El mallorquí afronta tot un repte a Tarragona, ja que l'objectiu de la seva incorporació al Nàstic, a més d'ajudar els grana en la lluita per la permanència, és tornar a jugar partits oficials –no ho fa des del mes de març, quan es va lesionar de gravetat en un genoll– i demostrar que té el nivell d'abans i que pot tornar a primera. La lesió en un genoll, a més d'alguns problemes al pubis, va tallar la progressió d'un futbolista amb bons números a segona A i que s'estava consolidant a primera, en què ha superat els cent partits. Fins a l'octubre de la temporada passada no va rebre l'alta mèdica, però la competència al Mallorca era forta i el tècnic, Michael Laudrup, no hi confiava. Al patiment per la lesió s'hi va unir l'ostracisme futbolístic, de manera que Tuni admet que a Mallorca ho estava passant malament en l'aspecte anímic. El jugador de Sóller considerava que un curs en blanc als 28 anys podia afectar la seva maduració com a futbolista, de manera que va veure clar que havia de canviar d'aires i regenerar-se anímicament.

Arribar al Nàstic, en què li han promès que tindrà molts minuts i que serà important, ha millorat ostensiblement el seu estat d'ànim, i ara es veu amb ganes i motivat per mostrar a tothom que manté la qualitat de les temporades a primera amb el Mallorca o de la campanya a Hèrcules, fa dos anys, quan era titular indiscutible en l'equip que millor futbol feia a segona A –però que es va quedar a les portes de l'ascens– i en què es va fer un fart de deixar detalls de qualitat amb la cama esquerra. A Tarragona esperen molt d'ell: és l'home de banda esquerra que volia Oliva i Nogués li agraeix l'aposta que ha fet rebutjant altres ofertes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)