Nàstic

El Nàstic cedeix Juan Domínguez a l'Eibar

El Nàstic va tancar ahir la cessió de l'interior esquerre Juan Domínguez a l'Eibar, segon classificat en el seu grup de segona B i en el qual el donostiarra ja va militar la temporada 2005/06. Juan tornarà el 30 de juny al Nàstic, amb el qual té una temporada més de contracte. L'exjugador del Real Unión, que també estava interessat a recuperar-lo, va començar la lliga de titular, però el seu baix rendiment el va anar apartant de l'equip i en els últims nou partits només ha disputat 35 minuts. En els sis partits amb Oliva, ha jugat tan sols 18 minuts contra el Recreativo. Tuni ocuparà el lloc de Juan, ja que sobrava una fitxa i es quedarà el seu dorsal, el 18. Vicente també marxarà i no es descarten més sortides en funció de les ofertes que rebi el Nàstic. És probable que, finalment, hi hagi més baixes que altes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes

No sóc subscriptor

Tarifa digital d’El Punt Avui i L’Esportiu

Per
només
48

per un any

Ja sóc subscriptor

Per gaudir dels avantatges has d'activar la teva subscripció facilitant-nos el número de contracte i el NIF o DNI de la subscripció.

Activa la subscripció