Nàstic

DIVISIÓ D'HONOR JUVENIL

Un altre empat del Nàstic juvenil a casa

NÀSTIC

0

MANLLEU

0

NÀSTIC:

Varo, Alberto, Deiver (Madero, 73'), Dídac, Miranda (Dani, 84'), Prince (Joan, 62'), Víctor, Kako, Abel, Eric (Izan, 70') i Gerard.

MANLLEU:

Adrià, Carles (Ferré, 64'), Cases, Torné, Montada, Seuma, Abel (Aitor, 75'), Aleix (Pau, 72'), Kevin (Caballero, 72'), Valls i Fortuny.

ÀRBITRE:

Estrada Fernández.
T.G.:
Al local Víctor, i als visitants Adrià i Fortuny.
T.V.:
Al segon entrenador visitant (91') i al visitant Seuma (91').

El juvenil del Nàstic no va ser capaç d'aconseguir els tres punts contra el Manlleu. Els grana van dominar l'enfrontament però van ser incapaços de perforar la porteria visitant en alguna de les poques ocasions que van tenir. Amb l'empat els jugadors d'Ivan Moreno es mantenen en la zona mitjana de la taula.

Els tarragonins no van trobar la fluïdesa necessària per fer circular la pilota com els agrada contra un Manlleu que es va limitar a defensar al seu terreny de joc i esperar algun contraatac. El partit no va tenir una gran intensitat en cap moment i cap dels dos equips tenia l'encert suficient per trencar el resultat inicial.

En la segona part, la tònica va continuar sent la mateixa i els minuts van anar passant sense gaires alteracions, excepte en el temps afegit, en què l'àrbitre va expulsar Seuma per doble amonestació. Les protestes dels visitants van acabar amb una altra expulsió, la del segon entrenador manlleuenc.

Aquest és el tercer empat consecutiu a casa del Nàstic. La setmana que ve els grana juguen contra el Gramenet, també a casa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)