Nàstic

Joan Carles Oliva

Tècnic del Nàstic

«Ens ha fet mal no haver marcat en la primera meitat»

«Amb els canvis hi hem sortit perdent. Volia guanyar el partit i quasi el perdem»
«Si un equip és millor ha de fer gol, perquè després ho pot passar malament»

Joan Carles Oliva va comparèixer a la sala de premsa després del partit «amb cara de circumstàncies», tal com ell mateix va afirmar i explicar: «Ha sigut la millor primera meitat que hem fet des que estic aquí, però si no marques saps que en la segona tocarà patir. Després del descans hem començat bé, però hi havia un moment en què calia prendre decisions, i no ens ha sortit bé. Amb els canvis hi hem sortit perdent, ja que hem perdut moltes pilotes i no hem llegit bé el partit. Volia guanyar el partit i quasi el perdem.» Dels mals moments del seu equip, concentrats en la part final del partit, Oliva va ser bastant directe i va assegurar que no li va agradar l'actuació d'alguns dels seus futbolistes: «No em puc permetre els errors dels últims deu minuts. No sóc rancuniós, però tinc bona memòria.» El tècnic va explicar que, en el descans, la sensació era que tot el que s'havia fet en la primera meitat no servia per a res, que calia mantenir el nivell, però va dir que la falta d'encert va passar factura: «Ens ha fet mal no haver marcat en la primera part. Si un equip és millor ha de marcar, perquè després ho pot passar malament.» Oliva sabia que qualsevol entrebanc es podia pagar car, i l'entrebanc amb què va topar el Nàstic va ser, segons el tècnic, la pèrdua de la possessió.

Oliva no va amagar que no haver guanyar ahir és «un pas enrere» del Nàstic en la lluita per sortir de la zona de descens. «No és bo afrontar els partits amb necessitats, com afrontarem el de Girona


la primera part


la segona part

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)