1a femenina

SUPERLLIGA FEMENINA

L'Espanyol, escaldat

Les noies d'Òscar Aja reben un seriós correctiu del Rayo, amb quatre gols d'Adriana

L'Espanyol continua sense guanyar a fora de casa en aquesta segona fase. Ahir, les noies d'Òscar Aja, a més, van sortir golejades de terres madrilenyes després d'encaixar un dolorós 6-2 al camp del Rayo Vallecano. L'exblanc-i-blava Adriana va ser la gran protagonista del partit i ella soleta en va clavar quatre, tots en la primera meitat. Abans, Saray ja havia marcat just començar el partit, en la primera aproximació de les locals a la porteria de Mariajo (5'). Vero, ja en la segona meitat i amb el partit decidit, va marcar un doblet que va servir per maquillar el resultat i Sonia va fer el sisè de les madrilenyes.

Ara el Rayo se situa segon (10 punts), mentre que l'Espanyol baixa a la tercera posició (8).

RAYO VALLECANO
6
RCD ESPANYOL
2
RAYO VALLECANO:
Alicia, Sonia, Jenni, Chini, Burgos, Alexandra, Saray, Keka, Miriam, Adriana i Claudia.
RCD ESPANYOL:
Mariajo, Kenty (Alexia, 25'). Torrejón, Vane, Andrea (Ane, 46'), Meseguer (Lara, 68'), Monforte, Willy, Vero, Sandra i Erika.
GOLS:
1-0 (5') Saray. 2-0 (11') Adriana. 3-0 (19') Adriana. 4-0 (28') Adriana. 5-0 (45') Adriana. 5-1 (58') Vero, de penal. 6-1 (59') Sonia. 6-2 (67') Vero.
ÀRBITRE:
Navarro Rodríguez.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes

No sóc subscriptor

Tarifa digital d’El Punt Avui i L’Esportiu

Per
només
48

per un any

Ja sóc subscriptor

Per gaudir dels avantatges has d'activar la teva subscripció facilitant-nos el número de contracte i el NIF o DNI de la subscripció.

Activa la subscripció