Nàstic

Comença una nova ampliació de capital al Nàstic

El club espera aconseguir 757.000 euros fins al quatre d'abril en petites accions de 100 euros

La SAE del Gimnàstic va anunciar ahir la posada en marxa de l'ampliació de capital, dividida en dues fases, per la qual el club espera obtenir fins a 757.000 euros. La primera fase va començar ahir i durarà fins al dia 3 de març. Durant aquest període tan sols podran adquirir participacions els accionistes fins a mantenir el percentatge d'accions que ja tinguin actualment. La segona fase es durà a terme del 3 de març fins al 3 d'abril amb preferència per als no-accionistes i oberta també als petits accionistes que vulguin incrementar el seu tant per cent de participacions dins de la SAE. Les accions tenen un preu de 100 euros cadascuna. Aquesta ampliació estava prevista des de la junta general d'accionistes del 15 de desembre del 2009. El secretari del consell d'administració, Jordi Lloret, va assegurar: «S'ha volgut tirar endavant perquè pensem que sempre és bo dotar dels màxims recursos possibles a l'entitat.»

Per la seva banda, el director general, Lluís Fàbregas, va explicar que les despeses que s'han dut a terme en aquest mercat d'hivern per incorporar jugadors no estaven previstes al pressupost, però que el consell n'ha assumit els costos. En aquest sentit, Lloret va parlar d'un increment «petit», tot remarcant que s'han fitxat jugadors de renom.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)