Nàstic

Oliva: «Han portat el que he demanat»

Joan Carles Oliva es mostra satisfet amb els fitxatges que s'han fet

El tècnic grana destaca la versatilitat de Sanchón i assegura que té gol

Demana dues setmanes de paciència amb Tuni perquè agafi el ritme

ENTRENADOR DEL NÀSTIC
«La secretaria tècnica ha satisfet tot el que he demanat. Aquests quatre jugadors que hem fitxat eren les prioritats»
«Només demano un marge de confiança amb el que s'ha fet des del club»
«Aquest grup és el que hem de cuidar i el que ens ha de salvar la categoria»
«Tenim una falta de gol important, no és normal que en fem tan pocs. Els meus equips mai han estat els menys golejadors»
«Ara tenim deu jugadors per cobrir les quatre posicions ofensives. La competència és molt sana per a la plantilla»
«Seria injust per a Sanchón que se li posés tota la pressió, però ell és tranquil i li és igual»

Joan Carles Oliva va fer en la roda de premsa d'ahir un ampli balanç de tot el que ha donat de si el mercat d'hivern i de les incorporacions que ha fet i deixat de fer el Nàstic en les últimes setmanes. «La secretaria tècnica ha satisfet tot el que he demanat. Aquests quatre jugadors que hem fitxat eren les prioritats», va afirmar el tècnic. Oliva no va amagar que li hagués agradat incorporar un davanter centre, tot i que tenia molt clar que el jugador desitjat, Aguirretxe, era molt complicat d'aconseguir: «Sabia que per una cosa o una altra, l'únic davanter que ens podia interessar no sortiria del seu club o aniria a un altre equip, perquè tenia ofertes.» Ara, un cop tancat el període de fitxatges, el lleidatà demana «un marge de confiança» amb la plantilla actual: «Aquest grup és el que hem de cuidar i el que ens ha de salvar la categoria», i declara: «Si les coses a final de temporada no han sortit bé, el primer culpable seré jo.»

Un altre dels temes tractats va ser el fitxatge de Sanchón, de qui va destacar: «Sé què ens pot donar. És un jugador molt vertical que ens donarà gol i que ajudarà els companys.» Tampoc el preocupa l'enrenou que ha causat la seva arribada i no creu que l'afecti la pressió que pugui arribar des de fora: «Seria injust per a ell que se li posés tota la pressió, però és tranquil i li és igual.» Pel que fa al seu perfil tècnic, Oliva en va voler destacar la polivalència: «Pot ocupar qualsevol de les quatre posicions ofensives, ja que és un punta que pot jugar a les dues bandes. Amb mi a l'Hospitalet va jugar de davanter centre i va fer 25 gols i a l'Aris de Salònica va jugar de segona punta i a la banda. Però com més a prop estigui de l'àrea, millor.»

Amb les incorporacions de Viguera, Tuni i el mateix Sanchón, l'entrenador disposa d'un ampli arsenal per millorar els números ofensius de l'equip: «Ara tenim deu jugadors per cobrir les quatre posicions ofensives.» Això fa que la competència per ser titular sigui alta, una situació que creu que és «sana» per a la plantilla. Amb tot, espera resoldre el problema de la falta de gol: «No és normal que en fem tan pocs. Els meus equips mai han estat els menys golejadors.»


Joan Carles Oliva

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)