Nàstic

NÀSTIC

Mingo: «Ara el Nàstic és el més important»

Carles Domingo va exercir el rol conciliador que li correspon per la seva condició de capità i va treure ferro a la polèmica sorgida arran de l'intercanvi entre Álex Cruz i Felipe Sanchón. «Nosaltres volem que la situació de l'equip millori. La primera volta no ha sigut com voldríem», va explicar el d'Hostalric, tot defensant la decisió presa tant pel cos tècnic com per la direcció esportiva: «L'entrenador coneix bé aquests quatre jugadors que han arribat i esperem que ens donin el plus que ens fa falta.»

La posició en la classificació en la qual es troba l'equip també és, en la seva opinió, la que ha fet que s'hagin produït tots aquests moviments: «Si estiguéssim entre els cinc primers no hauria passat tot això. L'entorn està emprenyat per la situació esportiva i no per si arriben o marxen jugadors», va afirmar. Pel que fa a la seva situació personal, en què va recuperar la titularitat contra Las Palmas per la sanció de Raúl Fuster, va assegurar: «Un sempre té esperances de continuar sent titular. Si tinc la sort de seguir, excel·lent; si no, a continuar. Ara el Nàstic és el més important.»


El capità grana creu que l'entorn està enfadat per la situació de l'equip i no pel traspàs d'Álex Cruz

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)