Nàstic

El Nàstic és un dels equips que ha utilitzat més els reforços d'hivern

Viguera i Bergantiños s'han fet lloc en l'onze i Felipe va ser titular pocs dies després d'arribar

Felipe Sanchón
MITJA PUNTA DEL NÀSTIC
«Feia alguns partits que competia i ho vaig notar. En la segona meitat estava cansat i notava que ja no podia aportar res més a l'equip. Era millor que sortís un company, perquè el partit estava difícil»
«Durant la setmana em vaig intentar posar al dia amb l'ajuda dels companys, tot i que ja tenia clar algun concepte de l'equip. En el partit vaig fer el que em va explicar el mister»

Només l'Albacete, que va fer vuit incorporacions, i el Valladolid, cinc, superen el Nàstic pel que fa a la contractació de reforços en el mercat d'hivern. El club grana ha fet un esforç important per reforçar l'equip amb futbolistes que en millorin el nivell i l'ajudin a sortir de la zona de descens. Joan Carles Oliva té clar que el Nàstic necessita revulsius i per això no ha trigat gens a utilitzar els jugadors arribats al gener, de manera que el Nàstic és el quart equip que ha donat més minuts als reforços d'hivern (601). L'Albacete (1.567), Las Palmas (630) i el Valladolid (601) són els tres equips que superen el Nàstic. La resta estan bastant allunyats d'aquests quatre.

Borja Viguera i Álex Bergantiños van debutar la mateixa setmana en què van arribar a Tarragona –al camp de l'Albacete– i no han trigat a consolidar-se com a titulars; Viguera, que va marcar el gol de la victòria el dia del seu debut al Carlos Belmonte, encadena tres titularitats i Bergantiños, dues. El jugador cedit per la Real Sociedad ha ocupat durant els partits que ha disputat totes les posicions de la segona línia atacant, mentre que el gallec ha format últimament en el doble pivot al costat de Seoane. Tuni també va debutar la mateixa setmana en què va arribar, però jugant només deu minuts contra Las Palmas. De moment, però, al mallorquí li està costant més entrar a l'equip, ja que Oliva el veu, encara, una mica lluny del nivell òptim de forma.

El quart reforç grana en el mercat d'hivern va ser Felipe Sanchón. Era una petició expressa d'Oliva i per això el tècnic lleidatà no va trigar a fer-lo debutar. Felipe va arribar a Tarragona dimarts passat i dissabte ja formava part de l'equip inicial amb què el Nàstic va saltar a la gespa de Montilivi per enfrontar-se amb el Girona. Felipe va començar molt actiu contra el seu exequip, però ell mateix admet que en la segona meitat li va passar factura el fet d'haver disputat pocs partits amb el Granada aquesta temporada. El barceloní –que en la primera part va jugar en punta al costat de Rubén Navarro i en la segona, més endarrerit– diu que durant la setmana va intentar adaptar-se ràpidament al nou equip per estar preparat per debutar.

MERCAT D'HIVERN

EQUIP REFORÇOS MINUTS Albacete 8 1.567 Las Palmas 3 630 Valladolid 5 628 NÀSTIC 4 601 Salamanca 2 326 Vila-real B 2 234 Granada 3 202 Osca 3 194 Tenerife 3 190 Xerez 2 102 Recreativo 4 61 Ponferradina 3 53 Girona 3 35 Numància 2 32 Cartagena 3 0 Alcorcón 1 0 Barça B 0 0 Betis 0 0 Celta 0 0 Còrdova 0 0 Elx 0 0 Rayo Vallecano 0 0
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)