Nàstic

Medina i Rubén Navarro, dubtes per al Nàstic-Salamanca

El central ho té difícil per estar a punt per diumenge, Felipe Sanchón tornarà a ser titular i a Tuni encara li falta una mica

David Medina no s'ha pogut entrenar cap dels dos dies per unes molèsties i és dubte seriós per al partit de diumenge contra el Salamanca. Rubén Navarro, amb problemes als quàdriceps, no va acabar l'entrenament, tot i que Joan Carles Oliva és més optimista i espera que evolucioni bé. El tècnic va relativitzar el mal moment de Rubén Navarro –«s'esforça i està compromès i alguns dies ho fa millor i d'altres, pitjor», diu–, però va recordar que «no és intocable», i que Viguera i Felipe Sanchón s'uneixen a Powel i Gila com a alternatives per a la punta d'atac. Precisament, Oliva va avançar que Felipe serà titular contra el Salamanca i va explicar que té més dubtes pel que fa a la possible titularitat de Tuni, que ha d'agafar més forma. De totes maneres, Oliva prefereix esperar fins a l'últim entrenament per decidir l'alineació. D'altra banda, Delporte es continua entrenant amb el grup i Oliva ho celebra –«ens ajudarà en moments clau, no en tinc cap dubte», afirma–, tot i que admet que encara li falta alguna setmana per tenir el ritme adequat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)