Nàstic

2a DIVISIÓ A

NÀSTIC

Pere Mairata no s'esperava el perdó

No creia que li retiressin la vermella, tot i que «les imatges deixen clar que era una disputa»

Pere Mairata podrà allargar un partit més la seva ratxa de titularitats consecutives (14) ja que el comitè de competició li va retirar dimarts la targeta vermella directa que va veure al camp del Girona i no va rebre cap sanció. «Estic content, sobretot perquè no hi confiava. Quan t'expulsen, és molt difícil que et perdonin i, a més, al Nàstic li han denegat moltes vegades els recursos presentats», explicava ahir el central mallorquí, que té clar que l'acció amb Peragón que li va suposar l'expulsió no era falta: «Les imatges de televisió deixen clar que era una disputa normal entre dos jugadors, però l'àrbitre ho va interpretar d'una manera diferent.» Joan Carles Oliva també es va alegrar pel fet que el recurs presentat pel Nàstic –amb proves videogràfiques– tingués èxit, sobretot perquè «és important disposar de Mairata», i també admet que no ho esperava.

«Un pas endavant.»

Mairata podrà participar, per tant, en un partit «molt important» per al Nàstic, tal com ell mateix el cataloga. «És contra un rival directe, de manera que els tres punts s'han de sumar com sigui», afirma el central mallorquí, que considera que derrotar el Salamanca significaria fer «un pas endavant», especialment perquè l'equip grana podria sortir de la zona de descens. Mairata avisa que la dinàmica negativa del Salamanca pot canviar en qualsevol moment i que el Nàstic ha d'intentar que no sigui diumenge. «Ells estan en un moment complicat anímicament, i nosaltres ho hem d'aprofitar», sentencia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes

No sóc subscriptor

Tarifa digital d’El Punt Avui i L’Esportiu

Per
només
48

per un any

Ja sóc subscriptor

Per gaudir dels avantatges has d'activar la teva subscripció facilitant-nos el número de contracte i el NIF o DNI de la subscripció.

Activa la subscripció