Nàstic

3a DIVISIÓ

LA POBLA DE MAFUMET

Els gols de Virgili, tota una assegurança d'èxit per a la Pobla de Mafumet

Per a la Pobla de Mafumet, que el seu màxim golejador i alhora pitxitxi de la categoria, Albert Virgili, marqui, és un sinònim gairebé absolut d'èxit. El del Catllar ha fet un total de 15 dianes repartides en onze partits; i en vuit d'aquests, el filial grana ha aconseguit el triomf. L'últim cop, contra el Manlleu diumenge passat, quan Virgili va fer els dos gols del partit, encapçalant així la llista de màxims golejadors de la categoria. Només en tres partits en què Virgili ha marcat, la Pobla no ha guanyat: en la primera jornada al camp de l'Espanyol B (1-1), en la cinquena al camp del Manlleu (1-1) i en la setzena contra el Terrassa (1-2). En el sentit contrari, el conjunt que entrena Kiko Ramírez només ha pogut guanyar tres partits sense els gols del seu màxim artiller.

Més de la meitat dels gols.

Que de l'encert de Virgili en depèn bona part de les possibilitats del conjunt grana d'acabar disputant la fase d'ascens a segona B ho demostra el fet que hagi fet més de la meitat dels gols de l'equip, que n'acumula 29. El segueixen, a molta distància, Julio Rico i Ton Alcover, que han fet tres dianes cadascun.


El filial grana ha guanyat en vuit dels onze partits que el pitxitxi ha vist porteria

ELS GOLEJADORS

NOM PARTITS GOLS
Virgili
24 15
Julio Rico
23 3
Ton Alcover
14 3
Ñoño
20 2
Alfons
17 2
Boniquet
20 1
Fran Vélez
17 1
Álvaro Rey
9 1
Fran Carbia
8 1
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes

No sóc subscriptor

Tarifa digital d’El Punt Avui i L’Esportiu

Per
només
48

per un any

Ja sóc subscriptor

Per gaudir dels avantatges has d'activar la teva subscripció facilitant-nos el número de contracte i el NIF o DNI de la subscripció.

Activa la subscripció