Nàstic

2a DIVISIÓ A

Oliva (Nàstic) treballa per rellevar dues peces importants

Medina serà baixa demà i Rubén Navarro ho té complicat per jugar

Tots dos són bàsics i han estat titulars els últims cinc partits

Joan Carles Oliva no podrà repetir demà contra el Salamanca l'onze inicial pel qual va apostar dissabte passat al camp del Girona, ja que tindrà la baixa segura de David Medina, que ahir tampoc no es va poder entrenar, i el dubte més que seriós de Rubén Navarro, que tot i que ahir va participar en la lleu sessió preparada pel tècnic lleidatà té molt difícil la seva participació contra el conjunt castellà, almenys per actuar d'entrada. Oliva, doncs, es pot veure obligat a prescindir de dos dels jugadors que considera com a peces fixes dins de l'equip, com demostra el fet que tant el defensa maresmenc com el davanter de Sallent hagin estat titulars en les últimes cinc jornades, que tret de la setmana passada a Girona han coincidit amb la millor ratxa del Nàstic en tot el curs.

El substitut de David Medina al lateral dret està clar i serà Xisco Campos. El mallorquí havia estat sempre titular des de l'inici de temporada fins que en el primer partit de l'any va veure la cinquena groga al camp del Betis. Un cop va complir el seu partit de sanció contra el Valladolid no ha tornar a l'equip i contra el Salamanca reapareixerà després de cinc partits sense jugar. Més complicat sembla encertar amb el substitut de Rubén Navarro, si com tot apunta, el de Sallent no està a punt per jugar d'entrada. Oliva, que farà una última prova en l'entrenament d'aquest matí a porta tancada, ja va assegurar ahir que durant la setmana ha treballat pensant que no podrà disposar de Rubén Navarro i ara mateix Felipe Sanchón i Borja Viguera s'entreveuen com els seus possibles substituts. L'exjugador del Granada ja va jugar al davant la setmana passada a Girona i podria repetir la ubicació.

Powel, l'alternativa.

Una altra de les opcions per suplir la possible absència de Rubén Navarro és la tornada a l'onze de Berry Powel, que a Montilivi es va perdre el seu primer partit de la temporada per decisió tècnica i que no marca des de la catorzena jornada, al camp de l'Alcorcón. Si l'holandès fos l'escollit per ser la referència dalt, Oliva podria acompanyar-lo de Felipe Sanchón i tornar a situar Viguera a la banda. Powel va parlar ahir sobre el seu possible retorn i va assegurar que «és decisió del tècnic». El davanter de 30 anys també va afirmar que no està «del tot satisfet» amb el seu rendiment i va explicar que tot i que fa gairebé sis mesos que és a Tarragona, encara està en procés d'adaptació: «Hi ha moltes coses que són diferents, com la migdiada, els horaris dels menjars i l'idioma.»

LES DADES

David Medina
18 partits
(1.491 minuts).
Ha completat els 90 minuts en 11 dels 13 últims partits i en les cinc darreres jornades, de manera consecutiva, actuant al lateral dret.
Rubén Navarro
15 partits
(1.018 minuts).
Ha jugat en 11 dels 12 últims partits i en les cinc darreres jornades ha estat titular, marcant un gol.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)