Nàstic

Es confirmen els pitjors pronòstics pel que fa a la lesió de Borja Viguera

El de la Rioja es perdrà tot el que queda de curs, torna a la disciplina de la Real Sociedad i el Nàstic ja es planteja fitxar un 9 per substituir-lo

Els pitjors pronòstics pel que fa a la lesió de Borja Viguera es van confirmar ahir, ja que com es preveia, la ressonància magnètica que es va practicar al jugador va revelar que té una ruptura aguda del lligament encreuat anterior del genoll dret i estarà de baixa la resta de la temporada. Viguera es va lesionar en el partit de diumenge contra el Salamanca, en una acció fortuïta, en què intentant rematar una pilota morta dins l'àrea, el porter rival Bernabé li va caure a sobre. L'exdavanter de la Real Sociedad, arribat al Nàstic aquest mercat d'hivern en qualitat de cedit, tornarà a la disciplina del conjunt donostiarra, que haurà de decidir, juntament amb el futbolista, si opta per la intervenció quirúrgica. Com a mínim, però, i com acostuma a passar amb aquest tipus de lesions, haurà d'estar sis mesos de baixa.

El que no queda clar ara és saber quin dels dos clubs, si el Nàstic o la Real Sociedad, es farà càrrec de la fitxa de Borja Viguera. El director esportiu grana, Josep Maria Nogués, va assegurar ahir en roda de premsa que en els propers dies «els dos clubs parlaran per arribar a una entesa i per prendre la millor solució». Borja Viguera, doncs, abandona la disciplina del Nàstic havent jugat només cinc partits, però mostrant un gran nivell i marcant dos gols.

Nogués aposta per un 9.

Un cop coneguda la baixa definitiva de Borja Viguera, el Nàstic es planteja ara seriosament buscar un substitut. De fet, i segons va avançar ahir Nogués, per avui hi ha prevista una reunió de la comissió esportiva per decidir si es fitxa o no. El director esportiu grana ja va afirmar ahir que ell és partidari de fer-ho i que si finalment s'aposta per aquesta opció, «la idea és reforçar-se amb un nou de referència, tot i que no és una possibilitat gens fàcil». De fet, així va quedar comprovat en aquest mercat d'hivern, en què els grana no es van poder reforçar amb un davanter centre. I és que del possible cost econòmic, en dependrà l'èxit de la operació. En cas de recórrer al mercat internacional, el Nàstic només podria fitxar un jugador sense equip, mentre que si l'escollit és el mercat estatal, no existiria aquesta limitació.


Josep Maria Nogués aposta per intentar rellevar el davanter de la Rioja amb un nou de referència

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)