Nàstic

El moment del pitxitxi del Nàstic

Amb Viguera lesionat i Rubén Navarro gairebé descartat, Powel recuperarà pes contra el Rayo

Fa quatre partits que no és titular i Oliva admet que contra el Salamanca es va guanyar el lloc

Joan Carles Oliva
TÈCNIC DEL NÀSTIC
«Powel va estar molt bé diumenge. Va ser l'antítesi del dia de Las Palmas, en què va tocar vuit pilotes i en va perdre nou. No era normal, com no és normal el desfasament entre partits»
«Si ell hagués fallat el que va fallar Huntelaar en el València-Shalke 04 li haurien caigut garrotades de tot arreu. Té un gran caràcter, molt proper i que li permet aixecar-se ràpidament»
11
TITULARITATS
de Powel en els 23 partits en què ha participat.

Els reforços d'hivern i la recuperació de Rubén Navarro han restat protagonisme al màxim golejador del Nàstic, Berry Powel, que fa quatre partits que no és titular. De totes maneres, la lesió i la baixa definitiva de Borja Viguera i el fet que Rubén Navarro, que es va perdre el partit contra el Salamanca per una lesió fibril·lar, estigui gairebé descartat per al partit de dissabte al camp del Rayo, permetran que Powel recuperi protagonisme a Vallecas. El davanter holandès va substituir Viguera diumenge passat contra el Salamanca just abans del descans, i li va sortir un partit rodó, tal com va admetre ahir Joan Carles Oliva. Segons el tècnic grana, Powel ho va fer gairebé tot bé, una actuació que contrasta amb la que va tenir en l'anterior partit al Nou Estadi, contra Las Palmas i que va fer que no anés ni convocat a Girona. «Va tocar vuit pilotes i en va perdre nou», va afirmar ahir Oliva, que reconeix que no és normal que un futbolista tingui actuacions tan dispars en dos partits diferents. El tècnic lleidatà explica que aquests dies ha parlat llargament amb Powel, de qui destaca el caràcter proper i guanyador. Segons Oliva, la bona actuació contra el Salamanca –va marcar el seu cinquè gol– fa que mereixi continuïtat en un equip grana que manté els problemes en atac. No només no es va poder fitxar cap punta de referència al gener, sinó que Viguera, que entre altres posicions ofensives pot jugar com a davanter pur si cal, es perdrà la resta de la temporada i Rubén Navarro torna a estar lesionat.

Quinze dies per fitxar.

El tècnic del Nàstic sap que el club ja busca un davanter per cobrir el lloc deixat per Viguera, però ahir va assegurar que prefereix no valorar-ho per no intercedir en les negociacions, per no pressionar més del compte el jugador que pugui venir i per centrar-se del tot en la lliga. El consell d'administració ja ha donat el vistiplau a la direcció esportiva per buscar un davanter, tot i que no serà fàcil. El Nàstic disposa de quinze dies per fer el fitxatge a partir del moment en què la LFP hi accedeixi. El Nàstic ja ha fet arribar a la lliga la documentació que demostra la lesió de llarga durada de Viguera i avui ja podria tenir el permís per reforçar-se.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)