Nàstic

Els gols del Nàstic, quasi només dels de dalt

Sis de les últimes set dianes que ha marcat el Nàstic són obra dels seus davanters

De la resta de jugadors, només Mairata, Rodri i Morán han vist porteria en la lliga

7
JUGADORS
del Nàstic es reparteixen els 19 gols marcats en lliga: Powel (6), Eloy Gila (3), Rubén Navarro (2), Borja Viguera (2), Mairata (2), Rodri (2) i Fernando Morán (2).

El Nàstic ja no és l'equip menys realitzador de segona A, tot i que continua sense tenir una gran facilitat per fer gols. En la segona part al camp del Rayo Vallecano va tenir oportunitats per sentenciar el partit –Gerardo va enviar una pilota al pal i va fallar un un contra un davant de Cobeño–, però no ho va fer i ho va acabar pagant. I és que darrerament, al Nàstic, si no marca un dels seus davanters, difícilment ho fa algú altre. Dels últims set gols que han marcat els grana, només un –el de Mairata a Montilivi fa tres jornades– no ha estat obra d'algun dels puntes.

Berry Powel es va consolidar encara més com el pitxitxi de l'equip fent la seva sisena diana de la temporada dissabte a Vallecas. A força distància el segueix Eloy Gila, que ha fet tres gols. Curiosament, els dos jugadors que encapçalen la llista de màxims golejadors del Nàstic van acabar formant part de la plantilla d'aquesta temporada a última hora. L'holandès va aterrar a Tarragona a finals d'agost per estar a prova i va acabar convencent els tècnics, mentre que Eloy Gila va fitxar inicialment per la Pobla de Mafumet tot i que després de fer la pretemporada amb els de Luis César aquest va decidir que formaria part del primer equip. Els altres davanters, Rubén Navarro i Borja Viguera, que ja torna a ser propietat de la Real Sociedad després de lesionar-se greument el genoll dret, han marcat dos gols cada un.

Deixant de banda la fluixa aportació golejadora dels puntes (tan sols 13 gols), només tres jugadors més de la plantilla han vist porteria en la lliga amb el Nàstic: un mitja punta, Fernando Morán; un mig centre defensiu, Rodri, i un central, Mairata, que han marcat per partida doble. És a dir, que només set jugadors diferents del Nàstic han marcat aquesta temporada a la lliga, una dada que indica que no només als davanters d'aquest equip els està faltant gol, sinó també a molts altres jugadors que també haurien d'aportar més presència en atac. Homes acabats d'arribar a Tarragona com ara Felipe Sanchón i Tuni, i d'altres que ja hi són des que va començar el curs però que ja sigui per baix rendiment o per lesions estan cridats a millorar el que també està sent un dels dèficits del conjunt grana.

ELS GOLEJADORS

J1 Las Palmas-Nàstic
2-3 Rubén Navarro i Morán
J2 Nàstic-Girona
2-0 Powel (2)
J7 Cartagena-Nàstic
2-2 Rodri i Powel
J8 Nàstic-Barça B
1-1 Eloy Gila
J10 Nàstic-Còrdova
1-1 Mairata
J11 Tenerife-Nàstic
0-2 Eloy Gila i Morán
J14 Alcorcón-Nàstic
1-1 Powel, de penal
J15 Nàstic-Vila-real B
1-2 Rodri
J16 Granada-Nàstic
6-1 Eloy Gila
J19 Nàstic-Valladolid
1-0 Rubén Navarro
J20 Albacete-Nàstic
0-1 Borja Viguera
J23 Girona-Nàstic
2-1 Mairata
J24 Nàstic-Salamanca
2-0 Borja Viguera, de penal, i Powel
J25 Rayo-Nàstic
1-1 Powel
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)