Més futbol

FEDERACIÓ CATALANA

La junta electoral ja està constituïda

Ahir es va fer el següent pas en el procés electoral en què està immersa federació catalana de futbol: la constitució de la junta electoral que ha de tutelar el camí fins al dia 26 de març, jornada de les eleccions. Dissabte, en l'assemblea extraordinària ja van quedar definits els dirigents dels clubs que la formarien. Tres són els titulars: Ignacio Moreno (Arenys de Mar), Luis Ramon Parres (Port Atlètic) i Francisco Moreno (Bellsport). I hi ha dos vocals suplents: Juan Enrique Muñoz (Alella FC) i Domingo Sala (EF Urgell). La junta electoral va reunir-se ahir per primera vegada i d'entre els acords que es van prendre destaca l'aprovació del model d'avals que seran vàlids per als futurs candidats. La junta electoral prendrà el màxim de precaucions per evitar que hi hagi avals repetits durant el procés.

La junta electoral ha sol·licitat així mateix la presència de representants del Consell Català de l'Esport i de la UFEC en les seves properes reunions dels dies 24 de febrer i 14 de març.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)