Nàstic

Rubén Navarro (Nàstic), un altre cop KO

El davanter de Sallent té un esquinç al turmell esquerre i serà baixa prop d'un mes

Es va lesionar quan ja gairebé s'acabava l'entrenament, en una acció fortuïta

El Nàstic no guanya per a males notícies. Ahir li va tocar el torn a Rubén Navarro, que es va lesionar al turmell esquerre i estarà entre tres i quatre setmanes de baixa. El de Sallent té un esquinç de segon grau al lligament lateral extern del turmell esquerre i es perdrà, doncs, els propers partits contra el Celta, el Xerez, el Cartagena, el Barça B i, probablement, també el del camp del Numància de la trentena jornada.

La lesió va arribar en una acció fortuïta, quan el davanter grana intentava recuperar una pilota a la banda i amb l'entrenament ja a punt d'acabar-se. Des del primer moment, el jugador ja va ser conscient que la lesió podia ser més o menys greu i així ho van reflectir les seves mostres de dolor. Acompanyat dels fisioterapeutes i sense poder recolzar el peu a terra, el punta va abandonar el camp annex per adreçar-se als vestidors del Nou Estadi.

Rubén Navarro ja es va perdre les dues últimes jornades –a Vallecas va estar a la banqueta, però no va jugar– a causa d'unes molèsties al quàdriceps, i Oliva continuarà, doncs, sense poder comptar en els propers compromisos amb un dels jugadors en què més ha confiat des de la seva arribada. Tot plegat fa que el fitxatge d'un davanter centre que supleixi la baixa definitiva de Borja Viguera i Rubén Navarro de manera temporal, sembli més necessari que mai.

I Powel, en espera.

El davanter holandès es va donar un cop a l'esquena dissabte a Vallecas i ahir se'n va ressentir, cosa que va fer que no s'entrenés amb el grup i ho fes de manera individualitzada. Tot i això, una radiografia ha descartat qualsevol tipus de lesió òssia i la seva presència dissabte no perilla.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)