Nàstic

L'opció d'Iván Alonso continua interessant

Nogués i Fernández es van reunir dimarts amb dirigents blanc-i-blaus per intentar el fitxatge del davanter uruguaià, que no serà gens fàcil

El Nàstic rebrà probablement demà l'OK de la LFP per cobrir la fitxa que ha deixat lliure Borja Viguera a causa de la seva greu lesió, però ja fa uns dies que està treballant intensament per buscar el seu substitut. I una de les opcions que ja va sonar en el mercat d'hivern, la del punta uruguaià de l'Espanyol Iván Alonso, continua interessant, i molt. De fet, dimarts passat, el director esportiu, Josep Maria Nogués, i el mateix president, José María Fernández, van viatjar a la ciutat esportiva de l'Espanyol, a Sant Adrià, per reunir-se amb dirigents del club blanc-i-blau, per intentar negociar-ne la cessió fins a final de temporada.

En la trobada també hi va anar el jugador, tot i que l'operació es presenta complicada, ja que el desig del jugador és continuar a l'Espanyol o acceptar alguna oferta interessant de l'estranger. De fet, fa temps que en té una de Qatar, però no s'acaba de concretar i aquí, la persistència del Nàstic, que ja ha presentat una oferta, podria provocar un gir en l'actitud d'Iván Alonso, que ha d'estudiar la proposta. La predisposició del club blanc-i-blau a acceptar el que decideixi el jugador és completa, ja que gairebé no hagi tingut protagonisme en els esquemes de Mauricio Pochettino. Només ha disputat nou partits en la lliga, un només com a titular i 124 minuts.

Antoñito, també ben situat.

A banda del d'Iván Alonso, un dels altres noms que han sonat en els darrers dies és el d'Antoñito, del Xerez. El davanter sevillà, de 33 anys, ja va manifestar la setmana passada la seva voluntat de marxar del club al final d'aquesta temporada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)