Nàstic

2a DIVISIÓ A

NÀSTIC

Oliva: «És bo que ens comencin a respectar»

El tècnic també assegura que «l'equip ja sap a què juga» i en destaca «la confiança»

Joan Carles Oliva va remarcar ahir el valor que ha tingut el partit que va fer el Nàstic dissabte passat al camp del fins aleshores líder, el Rayo Vallecano i el que ha provocat en els seus jugadors: «M'agrada que la gent tingui la percepció que som un equip competitiu i que no ens menyspreïn; és bo que et valorin i també ho és que els jugadors vegin a la cara dels rivals que s'estan començant a fer respectar una mica més.»

El tècnic lleidatà també va destacar la progressió que està tenint l'equip setmana rere setmana i va assegurar que «ara ja sap a què juga i ha assimilat el concepte tàctic, cosa que fa que els entrenaments es basin a insistir en això i a anar agafant més confiança». Per acabar, Oliva va qualificar d'«anecdòtic» el fet d'estar ara mateix fora dels llocs de descens, ja que té el Nàstic té els mateixos que el primer equip immers en posicions de descens a segona B.

Creu que el Celta serà un líder «diferent»

X.S.

Oliva també es va referir a l'enfrontament de dissabte contra el Celta i tot i que va dir que «sembla que sigui una setmana igual a la passada» pel fet de tornar a jugar contra el líder, creu que el partit no serà similar: «Juguem a casa i haurem de tenir un major control del partit i, a més, l'estil del Celta és molt diferent al del Rayo; els madrilenys amb pocs tocs són molt verticals, mentre que al Celta li agrada tenir la pilota, possessions interiors i t'obliga a bascular molt.»

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)