Nàstic

Les mans de Rubén Pérez valen punts per al Nàstic

El porter aragonès, que a Vallecas va aturar un penal, passa un moment de forma excel·lent i, amb només 20 gols encaixats, lluita per aconseguir el Zamora de segona A a final de curs

Rubén Pérez
PORTER DEL NÀSTIC
«Perquè un equip funcioni tots hem de sumar i jo he tingut bones actuacions amb resultats comprimits en què tot pot canviar; la veritat és que em trobo en un bon moment de forma»
«Potser passo un dels millors moments des que sóc al Nàstic, juntament amb l'any de l'ascens a primera, quan vam encadenar catorze partits sense perdre i només ens van marcar sis gols; això sí, ara tinc més experiència, col·locació i reflexos»
«Guanyar el Zamora, i fins i tot lluitar-hi fins al final, seria molt maco, però la prioritat és la permanència»
«Ara mateix els clubs busquen gent jove i amb projecció, i jo aquí estic molt content i tranquil»
10
PARTITS
ha aconseguit deixar Rubén Pérez la porteria a zero, en els 24 que ha jugat aquest curs.

Rubén Pérez és un dels jugadors més en forma del Nàstic, o el que més. En els darrers partits i quan més ho necessitava l'equip, el porter aragonès ha tret unes mans miraculoses, fent diverses aturades que semblaven impossibles i que han acabat permetent als grana obtenir una victòria, o en altres casos, l'empat. L'últim cop, dissabte passat a Vallecas, on va aturar un penal en la primera part i va fer gala dels seus reflexos més d'un cop en la segona. Al final, no va poder fer res per evitar el gol de Piti, però la seva actuació va ser clau perquè el conjunt de Joan Carles Oliva sumés un punt. Com també ho va ser fa dues setmanes contra el Salamanca, quan amb 1-0 en el marcador i quan més pressionava el conjunt castellà va fer una aturada acrobàtica després d'un rebot de Sergio Díaz –una de les seves preferides– o en l'anterior partit al Nou Estadi contra Las Palmas, salvant un punt en els últims minuts després d'una rematada de Quiroga dins l'àrea.

«Perquè un equip funcioni tots hem de sumar i gràcies a Déu he tingut bones actuacions amb resultats comprimits en què tot pot canviar en un moment; la veritat és que em trobo en un bon moment de forma», afirma Rubén, que afegeix: «Les meves últimes actuacions són potser les millors des que sóc al Nàstic juntament amb l'any de l'ascens a primera, quan vam encadenar catorze partits sense perdre i només ens van marcar 6 gols; això sí, ara tinc més experiència i he guanyat en col·locació i reflexos.» Enguany, les xifres de Rubén Pérez també són de les millors de la categoria, ja que només ha encaixat 20 gols en els 24 partits que ha jugat en la lliga i, a més, ha aconseguit deixar la porteria a zero en deu ocasions. Per tot plegat, l'aragonès està en disposició d'acabar-se emportant el trofeu Zamora a final de temporada, ja que ara mateix, d'entre els porters que han disputat 20 o més partits, només Falcón, amb Celta (19 gols en 24 partits) i Willy Caballero, amb l'Elx però fitxat fa només unes setmanes pel Màlaga (19 gols en 22 partits) presenten uns registres millors. El guardià del conjunt grana no amaga que seria «molt maco, i ja no guanyar-lo, sinó lluitar per aconseguir-lo fins a l'última jornada, però la prioritat és la permanència i començar a distanciar-se dels llocs de descens».

Amb 30 anys, Rubén Pérez va renovar l'estiu passat amb el Nàstic i encara té una temporada més de contracte –més una altra d'opcional– i no seria estrany que si continua a aquest nivell, despertés l'interès d'algun club de més nivell. Tot i això, Rubén no creu que tingui possibilitats de moure's: «És molt difícil, perquè ara mateix els clubs busquen gent jove i amb projecció i jo aquí hi estic molt content i molt tranquil.»

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)