Nàstic

El Nàstic afronta una altra prova de molt nivell contra el Celta

El Nàstic rep el nou líder, el Celta, sense gairebé cap marge d'error

Després del gran partit a Vallecas, els grana volen anar més enllà

Álex Ortiz i Rodri, recanvis de Sergio Díaz i Seoane, sancionats

El Nàstic va estar a punt de guanyar la jornada anterior al camp de l'aleshores líder, el Rayo Vallecano –al final hi va obtenir un empat– i avui afronta una prova igual de complicada o encara més, ja que rep el nou líder, el Celta. Els grana, sense marge d'error, estan obligats a guanyar per assegurar-se el fet de continuar fora de les posicions que marquen el camí cap a segona B, ja que el triomf del Tenerife d'ahir els va tornar a situar dinovens.

Una victòria –seria la segona seguida al Nou Estadi, cosa que encara no s'ha fet aquesta temporada– permetria a l'equip fer un salt en la taula i alhora qualitatiu, demostrant que és capaç de derrotar qualsevol rival. El conjunt gallec, però, serà un os molt dur de rossegar, ja que si ocupa el primer lloc de la classificació és perquè passa un moment de forma envejable. En les últimes tretze jornades no coneix la derrota, fa tres partits que no rep cap gol i vol fer un pas més en la seva lluita per tornar a primera després de quatre anys a segona divisió A.

Joan Carles Oliva no podrà repetir l'onze de la setmana passada a Vallecas, ja que dos dels jugadors que ha utilitzat més des que va arribar, Sergio Díaz en la defensa i Seoane al mig del camp, són baixa per sanció. El tècnic lleidatà ja va avançar ahir que Álex Ortiz i Rodri seran els seus substituts i que no farà cap canvi més respecte al partit de fa set dies. Berry Powel, doncs, tornarà a ser la referència en atac, i més ara que Rubén Navarro serà baixa un mes per l'esquinç al turmell que es va fer dimarts. Per la seva banda, el tècnic del Celta, Paco Herrera, només tindrà la baixa del seu lateral dret, Hugo Mallo, que està lesionat.

Ara que l'equip comença a funcionar cada cop millor, però continua tenint l'amenaça del descens ben a prop, l'afició també ha de fer un pas més enllà. L'horari inhabitual, que convida més a fer la migdiada, no ha de ser excusa per no anar al camp, ja que el Nàstic es juga una bona part del seu futur. El club també ha engegat una altra iniciativa per millorar l'assistència –els que comprin una entrada en rebran una de franc per al proper compromís a casa, contra el Cartagena– i confia tenir una resposta positiva.

Oliva no vol precipitar el retorn de Delporte

X.S.

Joan Carles Oliva, que avui just abans del partit donarà a conèixer la llista de 18 convocats, va descartar ahir que Ludovic Delporte, recuperat de la lesió que l'ha mantingut apartat dels terrenys de joc durant gairebé quatre mesos, pugui formar-ne part. Oliva va assegurar que prefereix «no accelerar els terminis, ja que encara és massa precipitat que pugui jugar». El tècnic lleidatà en canvi, sí que va deixar entreveure el retorn a la llista de Tuni, a qui veu «a un ritme superior», després que la setmana passada es quedés fora de la llista per viatjar a Madrid.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)