Nàstic

Joan Carles Oliva

Tècnic del Nàstic

Oliva: «Ha estat un dels partits més complets que hem fet»

«En la primera part, crec que hem estat de cinc. En la segona, d'excel·lent»
«No és important com sortim avui. És important com sortim de la setmana»

És evident que perdre no agrada mai a cap entrenador, però la derrota d'ahir és de les poc sagnants, si tenim en compte les circumstàncies, el joc dels grana i que davant hi havia el líder de la categoria. «No estic content, però estic tranquil», va resumir Joan Carles Oliva. El tècnic no estava satisfet, sobretot pel resultat, però tampoc per la primera part de l'equip. «No ens hem acabat de creure que podíem tirar endavant el partit, no teníem prou la pilota. En la segona part hem arribat més i hem tingut ocasions», va explicar Oliva. Amb tot, va voler puntuar l'equip: «En el primer temps crec que ens mereixem un cinc. En el segon, un excel·lent», va valorar.

Tot i la derrota, el tècnic va fer una lectura optimista del matx: «El missatge és que en la segona part hem tingut possibilitats de recuperar un 0-2 contra el Celta», equip al qual va qualificar com «el candidat número u per pujar a primera». Del conjunt gallec també va afirmar que és «el que té una millor plantilla, ja que té un bloc molt compensat amb grans jugadors en totes les posicions del camp».

En relació amb el plantejament del partit, Oliva va destacar que el Nàstic va voler ser valent, tot i que ho va acabar pagant car: «Els dos gols d'ells són dos contraatacs. Ja sabíem que al contraatac són molt perillosos, però no podíem especular amb el resultat, no ens interessava el 0-0. Hem assumit riscos i ens ha sortit creu.» Tot i aquests errors puntuals, es va mostrar satisfet amb el rendiment dels seus homes: «En cap moment hem abaixat els braços i no ens ha faltat intensitat. Avui ha estat un dels partits més complets que hem fet.»

Ara el Nàstic ha de girar full, ja que dimecres té partit al camp del Xerez i diumenge rep el Cartagena. Per Oliva: «Amb aquest calendari no és important com sortim del partit d'avui, sinó que l'important és com sortim de la setmana.»


LES NOTES


Una setmana clau

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)