Nàstic

Gerardo Noriega recupera la forma en un tram de calendari molt exigent per al Nàstic

El mitja punta asturià podria tornar demà a Jerez a la titularitat després de deu jornades

Gerardo Noriega
JUGADOR DEL NÀSTIC
«En el partit contra Las Palmas em faltava ritme de competició, encara no estava al cent per cent»
«Ara ja em trobo bé, físicament estic molt millor i a punt per fer les coses bé. Seria molt important per mi ser titular per guanyar més ritme de competició»
«Hem de confiar en els davanters que tenim, però els de la segona línia també hem d'aportar més gols»

Gerardo Noriega havia de ser un dels jugadors importants aquesta temporada. El seu fitxatge va ser complicat i no es va incorporar al Nàstic fins a la part final de la pretemporada. De seguida es va fer un lloc en l'onze inicial i només es va perdre dos partits amb Luis César a la banqueta i gairebé sempre va ser titular. Tot i això, no marcava diferències com se n'esperava i encara no ha fet cap gol. En la setzena jornada, la primera amb Joan Carles Oliva com a tècnic, va participar en el 6-1 al camp del Granada, tot seguit es va lesionar i va estar més d'un mes de baixa. Ara, el mitja punta asturià, tal com va explicar ahir, es veu una altra vegada en plena forma per tornar a l'equip titular, al qual fa deu jornades que no entra. Després del partit de Granada va estar cinc jornades sense jugar i va tornar a l'equip sortint en la segona meitat en la jornada 22 contra Las Palmas. Oliva va criticar indirectament la seva actuació aquell dia i en la jornada següent, al camp del Girona, no va anar convocat. Tampoc va jugar contra el Salamanca i va tornar a tenir minuts a Vallecas, on va disposar de dues bones ocasions de gol. Dissabte passat, contra el Celta, va substituir l'extrem dret Álvaro Rey en el descans i es va mostrar actiu durant la segona meitat.

No es pot descartar que Gerardo torni demà a la titularitat deu jornades després. La marxa de dos jugadors de banda com són Álex Cruz i Juan Domínguez en el mercat d'hivern facilita les coses a Gerardo, que ha vist com Álvaro Rey, utilitzat en la primera volta com a revulsiu, perd nivell quan juga de titular. Gerardo espera sortir en l'onze inicial demà a Jerez per guanyar ritme de competició i ajudar l'equip en un moment complicat. La tornada de l'asturià a l'equip és benvinguda perquè el Nàstic travessa un tram de calendari exigent, amb duels contra equips de la zona alta i, ara mateix, amb tres partits en vuit dies. Gerardo espera aportar assistències i, sobretot, estrenar el compte golejador.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)