Nàstic

Tuni encara haurà d'esperar el seu torn

El mallorquí es va quedar fora de la llista i és el fitxatge d'hivern que ha jugat menys

La principal novetat en la llista de convocats que va donar a conèixer ahir Joan Carles Oliva va ser Ludovic Delporte. La presència del francès, però, va comportar alhora una sorpresa, que va ser l'absència de Tuni. El mallorquí, un dels quatre reforços en aquest mercat d'hivern del Nàstic, ja no va jugar ni un minut dissabte contra el Celta tot i estar convocat, i la jornada anterior, tampoc va viatjar per jugar al camp del Rayo Vallecano. Ahir, Joan Carles Oliva va assegurar que li continua faltant ritme, tot i que va afirmar: «L'està aconseguint i segur que en futur ens ajudarà, tot i que és clar que hauria estat millor que ho hagués fet des del primer dia, però les circumstàncies són les que són».

El cas és que Tuni, dels quatre fitxatges que van aterrar en el mercat d'hivern al Nàstic, és qui menys ha jugat, i amb diferència. Álex Bergantiños és, dels quatre, qui ha tingut més protagonisme, amb set partits i 512 minuts jugats. El segueix Borja Viguera, que si no fos per la greu lesió continuaria sent una peça clau, amb cinc partits i 323 minuts i després hi ha Felipe Sanchón, que tot i arribar quan ja estava a punt de tancar-se el mercat d'hivern, ja ha jugat quatre partits, tots de titular, amb un total de 316 minuts. Tuni, en canvi, presentat ja al final del mes de gener, només ha vestit la samarreta grana durant dues estones: en la jornada 22 contra Las Palmas (10 minuts) i en la 24 contra el Salamanca (24 minuts). Els dos cops que ha jugat, doncs, ho ha fet al Nou Estadi. I és que Oliva ja va advertir ahir que si el va convocar dissabte contra el Celta i no per al partit d'avui, era perquè «a fora, el tipus de partit és diferent». De tota manera, Oliva va valorar com a molt positiva l'aportació dels darrers fitxatges: «El mercat d'hivern sempre és complicat i de quatre fitxatges, comptant Borja Viguera fins que es va lesionar, tres han rendit.»

REFORÇOS D'HIVERN

Álex Bergantiños
7 partits
(5 de titular) i 512 minuts disputats. 2 grogues.
Borja Viguera
5 partits
(4 de titular) i 323 minuts disputats. 2 gols.
Felipe Sanchón
4 partits
(tots de titular) i 316 minuts disputats.
Tuni
2 partits
(cap de titular) i 32 minuts disputats.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)