Nàstic

2a DIVISIÓ A

NÀSTIC

Un problema quasi arreglat

El Nàstic encadena per primera vegada cinc partits consecutius fent, almenys, un gol

En aquests xocs, els grana han aconseguit sumar set punts dels últims quinze possibles

El Nàstic està en vies de solucionar el problema de la falta de gol que tants maldecaps li ha causat. De fet, en les darreres setmanes ha aconseguit una fita que fins ara no havia assolit: marcar en cinc partits consecutius.

És el primer cop en la temporada que això succeeix. De fet, per tornar a trobar un Nàstic que marqués en cinc partits seguits ens hem de remuntar a finals de la temporada passada, quan els grana van veure porteria en sis jornades consecutives, de la jornada 30 a la 35 (contra l'Hèrcules, el Recre, l'Albacete, el Cartagena, el Rayo i el Real Unión). Aquest curs, els tarragonins tan sols havien estat capaços de marcar en tres partits seguits: contra l'Alcorcón, el Vila-real B i el Granada. La millor notícia, però, més enllà del fet de fer gols, és que les dianes han servit per donar uns punts molt importants. En l'anterior ratxa golejadora tan sols es va sumar un punt, mentre que en aquesta ja se n'han sumat set. Això ha permès a l'equip de Joan Carles Oliva sortir del descens.

Powel, la referència.

En aquesta trajectòria positiva hi ha un jugador que està brillant amb llum pròpia. Es tracta de Berry Powel, que amb vuit gols és el pitxitxi destacat de l'equip. A més, l'holandès ha marcat en les quatre últimes jornades, confirmant que passa el seu millor moment des que és jugador del Nàstic. El seu bon moment de forma està servint per suplir la baixa de Borja Viguera, que des de la seva arribada semblava que era la solució golejadora. Ara, però, amb Powel endollat, Sanchón en línia ascendent i Gerardo i Morán agafant responsabilitats, l'atac del Nàstic va pel camí de deixar de ser un dels més ineficaços de la categoria.

A tot això, a més, no es tanca la possibilitat que acabi arribant un altre davanter centre. Després de la lesió de Viguera el Nàstic encara té uns dies de marge per buscar-li substitut, si bé les opcions són, tal com reconeix el club, difícils.

RATXES DE GOLS

JORNADA PARTIT RESULTAT 14 Alcorcón - Nàstic 1-1 15 Nàstic - Vila-real B 1-2 16 Granada - Nàstic 6-1 ORNADA PARTIT RESULTAT 23 Girona - Nàstic 2-1 24 Nàstic - Salamanca 2-0 25 Rayo - Nàstic 1-1 26 Nàstic - Celta 1-2 27 Xerez - Nàstic 1-2

La primera remuntada de tres punts

Al camp del Xerez, el Nàstic va aconseguir la primera remuntada de la temporada. Anteriorment, els grana havien aconseguit capgirar el resultat en tan sols una ocasió. Va ser en la jornada set, al camp del Cartagena, quan l'equip llavors encara dirigit per Luis César, va situar-se amb un 1-2 després del gol inicial dels murcians. De tota manera, els locals acabarien empatant. La de dimecres, doncs, va ser la primera remuntada que acaba amb victòria i que dóna els tres punts.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)