Nàstic

Sanchón: «Sabia que el gol acabaria arribant»

S'ha estrenat com a golejador i passa per un bon moment

El grana creu que tenir la pilota serà clau en el partit d'avui

Felipe Sanchón està començant a demostrar el perquè del seu fitxatge. Al bon rendiment ofert a la banda en els darrers partits se li ha de sumar el gol que va fer dimecres al camp del Xerez, que va suposar el seu bateig golejador amb el Nàstic i que va donar tres punts d'or a l'equip.

El barceloní assegura que la diana li ha donat «confiança», una cosa que segons ell «sempre va bé». El gol, a més, de ben segur que li ha donat molta tranquil·litat després del seu polèmic fitxatge i de tots els comentaris que va comportar. De tota manera, assegura: «Sabia que acabaria arribant, però no m'obsessionava.» Si bé l'efusiva celebració va demostrar que es va treure un pes de sobre. Joan Carles Oliva, que el coneix molt bé, fins i tot va arribar a dir: «Mai li havia vist fer un crit com aquell després d'un gol.» Sanchón també va explicar el motiu dels gestos que va fer després de marcar, en què es va pujar la samarreta i es va tocar el pit: «Era per un amic que l'han operat del cor», va explicar.

La ràpida adaptació al grup i la seva implicació amb l'equip també són destacables. Ahir no va poder acabar la sessió preparatòria per una petita sobrecàrrega muscular, però va voler continuar entrenant-se i va haver de ser el tècnic el que, per precaució, el va fer tornar als vestidors: «L'he fet fora», comentava fent broma després Oliva. Tot i això, la seva presència a l'onze inicial contra el Cartagena està més que garantida. Les molèsties del jugador són a causa de la forta càrrega de partits que hi ha hagut aquesta setmana, que han donat poc marge de recuperació al grup. A més, el Nàstic ha tingut un dia menys de descans entre partit i partit que el Cartagena, un fet que a mesura que passin els minuts podria ser un factor important. «El cansament es notarà», afirma Sanchón, que alhora té la clau perquè la fatiga no afecti negativament el rendiment: «Sabem que arribarà, però si tenim la pilota ens cansarem menys.»

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)