Nàstic

El Nàstic vol fer camí lluny de la zona de descens ara que n'ha sortit

Busca contra el Cartagena la segona victòria en quatre dies

Raúl Fuster i Morán tornen en un onze inicial amb Powel en ratxa

El Nàstic necessitava una victòria com la de dimecres a Jerez (1-2) per confirmar la bona dinàmica de joc de les últimes setmanes, que no s'acabava de reflectir en resultats i, a més, sortir de la zona de descens. Ara, l'equip de Joan Carles Oliva ha abandonat les quatre últimes posicions, però com que s'hi manté molt a prop –a un punt– necessita sumar per allunyar-se'n com més aviat millor. Envalentit i confiat pel triomf a Chapín, el Nàstic rep aquesta tarda un irregular Cartagena amb l'objectiu d'aconseguir la segona victòria en quatre dies. És una setmana atípica, amb tres partits en vuit dies i amb poc temps per preparar-los. Per preparar el d'avui, el Cartagena ha tingut un dies més que el Nàstic, que va demanar jugar a Jerez dimecres en comptes de dimarts, perquè coincidia amb els actes inaugurals de la celebració del 125è aniversari del club. Sigui com sigui, Oliva no s'ha queixat pel fet de tenir poc temps entre partit i partit i es mostra convençut de la victòria. Diu que el seu equip no sortirà confiat i espera que tingui més la pilota que a Jerez, sobretot en la primera part. El tècnic té clar que, sense la pilota, el Nàstic és «un equip vulgar».

El Cartagena també vol la pilota. Aposta per la combinació i, tot i que no és tan fiable com el curs passat, es manté a dalt. Li costa, però, assentar-se a la zona de fase d'ascens a primera –ara hi és, tot i que és setè, perquè per sobre hi ha el Vila-real B–, ja que és irregular. Últimament, aquesta irregularitat es demostra comparant el bon rendiment a casa amb els mals resultats a fora. En les últimes sortides, a Barcelona i Còrdova, ha rebut 5 gols i no n'ha fet cap.

Joan Carles Oliva mantindrà el bloc de les últimes jornades amb dos canvis. Raúl Fuster tornarà al lateral esquerre, ja que Mingo no s'ha pogut recuperar del fort cop que es va fer a Chapín, mentre que Morán, que estava sancionat, tornarà per jugar a la segona línia amb Felipe i Gerardo. La referència ofensiva tornarà a ser l'inspirat Powel, autor de quatre gols en els quatre últims partits.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)