Nàstic

DIVISIÓ D'HONOR JUVENIL

El consol de l'empatper al Nàstic juvenil

NÀSTIC

3

L'HOSPITALET

3

NÀSTIC:

Varo, Alberto, Madero (Deiver, 56'), Dani, Miranda (Dídac, 56'), Joan (Perroni, 56'), Víctor, Caco, Àlex, Gerard i Izan (Tris, 84').

L'HOSPITALET:

Sergi, Iván, Gerard, Aleix, Roger, Pol, Pedro (Charlie, 67'), Antonio (Alejandro, 81'), Marc, Ernest i José (Eric, 76').

GOLS:

0-1 (3') Marc. 1-1 (31') Caco. 1-2 (43') Ernest. 1-3 (51') Ernest. 2-3 (70') Víctor. 3-3 (81') Perroni.

ÀRBITRE:

Pertegal Méndez.
T.G.:
al local Gerard i als visitants Roger, Pedro i Marc.

El Nàstic juvenil va sortir un punt desmotivat i va acabar empatant a casa contra L'Hospitalet. No poder lluitar per les primeres posicions i tampoc patir en excés pel descens va fer que als d'Ivan Moreno els costés entrar al partit. En canvi, els visitants van sortir esperonats per les urgències numèriques i en el minut 3 ja es van avançar gràcies a Marc. El Nàstic va donar excessives facilitats en el primer i el segon gol, on Ernest va aprofitar una pilota sense amo a l'àrea local. A l'inici de la segona meitat, i tot just havent encaixat l'1 a 3, el tècnic del Nàstic va reaccionar amb un triple canvi (Deiver, Perroni i Dídac) per situar tres defenses i acumular homes al davant. L'operació va sorgir efecte, es va generar més perill i va culminar amb l'empat a tres. Víctor va retallar diferències en el 70 en culminar una jugada per la banda dreta d'Alberto (2-3). L'empat no va arribar fins al 81' quan Perroni, que ahir debutava, va marcar de xut creuat.


L'inici desmotivat del Nàstic el va obligar a reaccionar a l'1 a 3 per igualar el partit en la segona meitat

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)