Nàstic

Per fi una victòria plàcida

El d'ahir és el primer triomf al Nou Estadi relativament tranquil

Amb Oliva, l'equip ja ha guanyat tres partits davant de l'afició

El Nàstic per fi va poder celebrar una victòria relativament plàcida al Nou Estadi aquesta temporada. Després d'una gran primera part en què Mairata va obrir la llauna, els grana només van patir tímidament en els primers minuts després del descans, sense que gairebé el Cartagena creés cap ocasió de perill, i el golàs de Morán va acabar de segellar el triomf.

La d'ahir és la quarta victòria del Nàstic al Nou Estadi aquesta temporada, i tot i que el resultat va ser el mateix que altres vegades –contra el Salamanca i el Girona l'equip també va guanyar 2-0–, aquesta va ser la més convincent. Aquest cop no va caldre esperar al final per certificar el triomf ni que Rubén Pérez aparegués per treure una de les seves mans miraculoses, desfent una clara ocasió del rival. El públic per fi va poder gaudir d'un triomf sense gairebé patiments, i encara que ahir no va ser gaire nombrós –el carnestoltes va passar factura–, va donar suport en tot moment a l'equip i així ho va fer constar quan l'àrbitre va xiular el final. Amb l'arribada a la banqueta de Joan Carles Oliva, l'equip ja convenç també a casa –un dels dèficits fins aleshores– i així ho indiquen les tres victòries que ha obtingut el Nàstic al Nou Estadi amb el tècnic lleidatà.