Nàstic

Onze i pocs més en el Nàstic

Joan Carles Oliva ha anat consolidant el seu equip ideal en paral·lel a la millora del Nàstic

No entren gaires jugadors com a alternatives i fins a set tenen últimament un paper testimonial

Ja fa alguns partits que el Nàstic presenta poques variacions en l'onze inicial. Joan Carles Oliva, de mica en mica, ha anat trobant el seu equip ideal, que s'acosta moltíssim al que es va veure dissabte en la victòria contra el Cartagena (2-0): Rubén, que manté un gran nivell, a la porteria; els laterals Xisco Campos i Raúl Fuster i els centrals Mairata i Sergio Díaz en defensa; els regulars Fernando Seoane i Álex Bergantiños al doble pivot; Morán, Gerardo i Felipe Sanchón a la segona línia d'atac, amb molta mobilitat, i Powel, que ha fet quatre gols en els últims cinc partits, com a referent ofensiu.

En els últims partits, pocs són els futbolistes que entren en l'equip com a alternatives. Els problemes físics que últimament ha tingut Raúl Fuster han fet jugar Mingo, que ara torna a estar a la banqueta; Medina és el comodí habitual, tot i que en els cinc últims partits només ha disputat 12 minuts; Rodri és l'alternativa per al mig del camp i Álvaro Rey, amb un pes decreixent, i Eloy Gila, disposen de minuts per oxigenar l'atac en els últims partits.

A més, hi ha uns quants jugadors que últimament compten poc o gens per a Joan Carles Oliva. Moragón no té minuts perquè Rubén manté un gran estat de forma; Álex Ortiz és ara mateix el tercer central; el mig centre Miki Martínez fa cinc partits que no juga; Walter només ha tingut 75 minuts amb Oliva i dels últims ja en fa deu jornades; Vicente i Fachan encara no han debutat aquesta temporada, i Tuni no agafa el punt òptim de forma. Fitxat en el mercat d'hivern, el mallorquí ha disputat 32 minuts, cap en els quatre últims partits.

Per al proper partit de lliga, Joan Carles Oliva podrà repetir l'equip que va derrotar el Cartagena, ja que no hi ha novetats en la llista de baixes. Recupera Mingo i Rodri, que no estaran en l'onze inicial, i podrà donar més minuts a Delporte, un jugador que en els dos últims partits n'ha tingut alguns per agafar ritme de competició després d'estar molts mesos aturat per lesió. Oliva també espera la recuperació de Rubén Navarro per guanyar alternatives a la punta d'atac.