1a femenina

SUPERLLIGA FEMENINA

L'Estartit tanca el curs perdent i sense el premi de ser a la copa (1-2)

Les de Rafa Gil fan un bon partit, però el Llevant fa valer la qualitat

L'Estartit va tancar ahir la temporada 2010/11 perdent contra el Llevant, que ja era matemàticament campió de grup. Amb l'objectiu primordial de la permanència assolit, l'Estartit aspirava a classificar-se per a la propera copa de la Reina. Per fer-ho, necessitava guanyar i que el Collerenc perdés a Las Palmas. Cap d'aquestes dues premisses no es va acabar complint –el Collerenc va golejar el Las Palmas amb un contundent 0-3.

L'Estartit, tot i la derrota, va ser superior. Anna Servià, picant un lliure indirecte dins l'àrea va avançar les empordaneses en el minut 4. Les ocasions es van anar succeint a l'àrea valenciana, però la sort no va acompanyar l'equip de Rafa Gil. Gore i Sílvia, en el minuts 37 i 48, van estavellar la pilota al pal.

El Llevant va fer valer la seva qualitat i va remuntar marcant en les dues ocasions de què va disposar. A la sortida d'un córner, Maria Millet va empatar (minut 65). El gol del triomf visitant el va fer Ester, en el minut 78, després d'una acció col·lectiva.