1a femenina

FASE D'ASCENS A LA SUPERLLIGA FEMENINA

El partit decisiu, a casa

El Girona debutarà al camp del Tacuense canari l'1 de maig, i se la jugarà contra El Olivo gallec el 15

Després de golejar el PBB la Roca (6-0) i assegurar-se la fase d'ascens a la superlliga femenina, el Girona va conèixer ahir els dos rivals. Segons el sorteig, l'equip gironí tindrà el partit decisiu a casa. Així, l'equip de Pere Planas debutarà el diumenge 1 de maig al camp del Tacuense de Santa Cruz de Tenerife. Dues setmanes més tard, hi haurà el decisiu Girona-El Olivo. En l'altre grup de la fase d'ascens, hi ha l'Abanto (g. I), el Fundación Albacete (g. IV) i el Llanos de Olivenza (g. V).

«És bo jugar l'últim partit a casa si puntuem a les Canàries», destaca el tècnic del Girona, Pere Planas, que començarà a veure vídeos dels dos rivals aquesta setmana. En principi, Planas tem més El Olivo, campió del grup II i que no ha perdut cap partit en tota la temporada (20 victòries i 6 empats). «És un equip jove i més semblant al nostre», destaca.

L'estrena del Girona serà a l'illa de Tenerife, el diumenge 1 de maig. El Tacuense, el primer rival, no es va assegurar el primer lloc del grup II fins a l'última jornada –va superar el Femarguín d'un punt–. El Girona arriba a la fase d'ascens després de divuit jornades sense perdre (16 victòries i 2 empats).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)