Més futbol

Setanta anys després

Copa del Rei. Un efectiu Llevant fa valer la seva temporada més dolça i es classifica amb contundència per als vuitens de final en detriment del somni de l'Alcorcón

LLEVANT4

ALCORCÓN0

El Llevant va imposar la superioritat que li atorgava tant la diferència de categoria com la seva gran temporada; va fondre el somni de l'Alcorcón de passar l'eliminatòria i va fer història en posar el cap entre els vuit millors de la copa del Rei, setanta anys després d'haver guanyat la copa de la España Libre durant la Guerra Civil. El conjunt valencià va dominar i sobretot va ser implacable en atac. Una assistència magistral amb l'exterior d'El Zhar la va transformar Barkero en l'1-0, i poc abans del descans, quan l'Alcorcón havia anivellat el joc, va ser l'exjugador de la Real qui va fer la passada perquè el jugador del planter Roger encarrilés la classificació. La sentència va arribar en la primera ocasió de la segona part, amb un gran cop de cap d'Iborra, i l'espectacularitat de les rematades locals va apujar encara de nivell amb el 4-0: un llançament de falta marca de la casa de l'uruguaià Rubén Suárez. L'Alcorcón va tenir un parell de bones oportunitats per marcar, però mai va poder discutir a aquest Llevant el control del matx i, per tant, de l'eliminatòria.

LLEVANT: Navas, Javi Venta, Cabral, Nano, Juanfran, Iborra, Pallardó, Roger (Rafa Jordà, 68'), El Zhar, Barkero (Pedro López, 78') i Koné (Rubén, 46'). ALCORCÓN: Raúl Moreno, Anuarbe, Rueda, Hernández, Bermúdez, Expósito (Quini, 59'), Abraham (Babin, 59'), Mora, Miguélez, Saúl (Montañés, 59') i Riera. GOLS: 1-0 (23') Barkero. 2-0 (44') Roger. 3-0 (51') Iborra. 4-0 (66') Rubén. ÀRBITRE: Álvarez Izquierdo. Groga als locals Iborra i Rubén, i als visitants Abraham, Mora, Miguélez, Riera i Babin.