Sabadell

Retorn a antics registres

Sabadell. El conjunt de Carreras ha sumat els mateixos punts que en les primeres cinc jornades de lliga. Amb tres victòries, un empat i una derrota és el cinquè millor equip de la segona volta

A Sabadell sembla que han oblidat ja la nefasta ratxa que els va tenir tretze jornades immersos en una sequera extrema. Amb deu punts dels últims quinze en joc, el Sabadell és un dels cinc millors equips de la segona volta del campionat. L'inici de tram que està fent el conjunt de Lluís Carreras està sent calcat al que va fer en la primera volta (si traslladem la jornada 1 al començament del campionat). Amb tres victòries, un empat i una derrota està obtenint els mateixos registres que quan va començar el campionat i va meravellar amb una ratxa que el va acabar portant al colideratge. Ara, amb aquests bons números, el conjunt arlequinat està escalant posicions en la taula. De tenir el descens a tan sols sis punts a començar a mirar, amb moltíssima prudència, els llocs aristocràtics de la classificació.

Amb dues filosofies

Encara que els registres són els mateixos, el Sabadell de l'inici de lliga té molt poc a veure amb el de la segona volta. L'equip de Carreras, més foguejat en la categoria, ha deixat que el futbol de toc i ofensiu fos una prioritat a costa de mantenir la porteria a zero. Queden lluny ja els partits més esbojarrats plens d'accions ofensives i d'inseguretat al darrere. Ara, encara que la proposta continua sent la d'intentar mantenir la pilota, la solidesa defensiva ha passat a un primer pla.

GOLS A FAVOR

6
gols a favor
ha marcat en aquest inici de la segona part de la lliga, 3 de Lanza.
2
gols en contra
ha rebut De Navas, el porter menys golejat de la segona volta.
10
punts
dels últims 15 ha aconseguit el Sabadell en aquesta segona volta.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)