Sabadell

El Sabadell empata i s'estrena Adrián Luna

Amistós. L'equip de Lluís Carreras va empatar 1-1 ahir contra la selecció catalana amateur dirigida per Toni Almendros i que s'està preparant per a la fase final de la copa Regions UEFA

SABADELL1


SEL. AMATEUR1


Abans del partit de lliga de dissabte al José Rico Pérez d'Alacant contra l'Hércules, el Sabadell va fer ahir un petit parèntesi i va jugar un partit amistós al CAR de Sant Cugat contra la selecció catalana amateur dirigida per Toni Almendros.

L'equip de Lluís Carreras, que al matí ja va fer una suau sessió de preparació a les mateixes instal·lacions del CAR, va empatar 1-1 contra el combinat català, que s'està preparant per a la fase final estatal de la copa Regions UEFA, que es jugarà la primera setmana d'abril.

El tècnic de Sant Pol de Mar va aprofitar el test per donar minuts als homes menys habituals. De fet, respecte l'onze titular que va saltar a la gespa contra el Deportivo, ahir només va repetir en l'equip titular Puigdollers. Juvenal i Agustín, que van jugar en la segona meitat contra els gallecs, també van sortir en l'onze. El millor dels arlequinats en la primera meitat va ser Fran Piera, molt actiu. Els gols, però, no van arribar fins al segon temps. Miguel Reverté va avançar els de Toni Almendros a l'inici de la segona part i Adrián Luna, que va fer el seu primer gol amb el Sabadell, va empatar amb un xut des de fora l'àrea a poc del final.

SABADELL: Ian Mackay, Agustín, Samuel, Bermudo, Fran Piera, Juvenal, Puigdollers (Arteaga), Aarón Bueno, Alex Cruz, Ezequiel i Adrián Luna. SELECCIÓ CAT. AMATEUR: Marc Ramírez, Òscar Sierra, Cano, Valentín, Javi González, Iván Álvarez, Baruc, Granell, Rovira, Carlos, David López. També van jugar: Puchi, Amantini, Raul, León, Vivó, Jorge, Heredia, Quiles, Miguel i Montero. GOLS: 0-1 (52') Miguel. 1-1 (75') Adrián Luna.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)