Sabadell

Convençuts que es pot

Sabadell. Els jugadors es veuen capaços de trencar la seva mala ratxa a domicili –no guanyen des de fa una volta contra el Barça B– i arriben carregats de moral per jugar al José Rico Pérez

Gairebé fa una volta que el Sabadell no sap el que és sumar fora de casa. L'última vegada va ser contra el Barça B, en el partit que els arlequinats van guanyar per la mínima al Miniestadi gràcies a un gol de Juvenal davant un miler d'aficionats arlequinats. Ara, amb la moral carregada després de vèncer, la plantilla està convençuda que la de demà és una bona oportunitat per posar fi a aquesta mala dinàmica. “Ve un partit molt fort, i en som conscients. Estem molt contents d'haver guanyat el Dépor, però hem de seguir perquè queden moltes finals i hem de continuar amb aquesta dinàmica dels últims partits”, va dir el central Jesús Olmo en declaracions al web oficial del club. “Hem d'agafar el millor de quan vam jugar aquí però sabent que no té res a veure perquè tant ells com nosaltres hem millorat des de llavors”, va afegir.

El precedent més directe fa ser optimista els de Carreras que van empatar en la jornada 5 (1-1), però amb un partit mereixedor dels tres punts. Demà, tindran l'oportunitat de rescabalar-se'n.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes

No sóc subscriptor

Tarifa digital d’El Punt Avui i L’Esportiu

Per
només
48

per un any

Ja sóc subscriptor

Per gaudir dels avantatges has d'activar la teva subscripció facilitant-nos el número de contracte i el NIF o DNI de la subscripció.

Activa la subscripció