Sabadell

Contra l'assignatura pendent

L'equip de Carreras no guanya lluny de territori vallesà des de l'1 d'octubre i espera trencar la mala ratxa avui al José Rico Pérez

L'Hèrcules té set absències i el Sabadell ho ha d'aprofitar

Després de fer saltar la banca fa una setmana contra un Deportivo que acumulava nou victòries consecutives, avui (16.00 h), el Sabadell visita el José Rico Pérez, on intentarà posar fi, una vegada per totes, a la sequera lluny de territori vallesà i guanyar per fi un partit a fora, la seva gran assignatura pendent aquesta temporada. El conjunt de Lluís Carreras, que no guanya a domicili des de la setena jornada (0-1, contra el Barça B, amb gol de Juvenal), visita un Hèrcules afeblit per les baixes i que necessita la victòria si no vol córrer el risc que el Còrdova o l'Elx el facin fora dels llocs de promoció d'ascens. Els alacantins, que la setmana passada van guanyar al Miniestadi (0-1), han perdut cinc partits aquesta temporada al seu estadi. Això, i el fet que el Sabadell hagi sumat 10 dels últims 15 punts en joc, permet als arlequinats ser optimistes i somiar a superar un malefici que dura des de fa cinc mesos.

Per segona setmana seguida, Carreras no podrà comptar amb Hèctor Simon, amb molèsties al turmell dret, i donarà continuïtat a Juanjo Ciércoles en el pivot. A dalt, Baha i Florián es jugaran un lloc en punta i la resta, tot igual. Això sí, amb el dubte de si el de Sant Pol de Mar situarà Manu Lanza a la banda dreta per aprofitar que l'Hèrcules no té un lateral esquerre natural –Peña està sancionat i Sergio Díaz està lesionat, i segurament jugarà en aquesta posició el central Sergio Alejandro–. Adrián Luna, que dimecres va marcar en l'amistós contra la selecció catalana amateur, i Bermudo tornen a la llista, mentre que Agustín, Samuel, Aarón Bueno i Àlex Cruz queden fora per decisió tècnica. El porter suplent Ian Mackay, que dijous es va retirar de l'entrenament per problemes estomacals, sí que hi ha entrat.

En l'Hèrcules, a banda de les baixes de Peña i Sergio Díaz, també queden fora per lesió Juanra, Carlos Calvo, Felipe Sanchón, Aganzo i Adrián Sardinero. Aquestes set baixes han provocat que Juan Carlos Mandiá hagi convocat Marc Sirera, Pepe Sellés i Adrià de Mesa, del filial. Tornen a la convocatòria Anaitz Arbilla, superada ja la seva contractura muscular, i el migcampista Alberto Escassi, després de tres mesos de baixa per culpa d'una pubàlgia.

La convocatòria d'Adrián Luna no és per l'amistós de l'altre dia, sinó per l'evolució
Lluís Carreras
ENTRENADOR DEL SABADELL
L'Hèrcules és un equip que es defensa molt bé i que encaixa molt pocs gols. Té baixes, però potser qui entri sortirà més motivat
Hem d'adonar-nos que hem estat capaços de guanyar el líder i que, per tant, podem guanyar qualsevol altre rival
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes

No sóc subscriptor

Tarifa digital d’El Punt Avui i L’Esportiu

Per
només
48

per un any

Ja sóc subscriptor

Per gaudir dels avantatges has d'activar la teva subscripció facilitant-nos el número de contracte i el NIF o DNI de la subscripció.

Activa la subscripció