Sabadell

Objectiu comú

El Sabadell i el Barça B arriben igualats al derbi i amb la voluntat d'allunyar-se d'una zona calenta que miren de reüll però ja amb 9 punts de coixí

La fiabilitat dels de Carreras a casa contrasta amb la feblesa dels d'Eusebio a fora

Sense l'angoixa ni el nerviosisme que comparteixen els seus altres dos veïns catalans de la categoria, el Sabadell i el Barça B es tornaran a veure les cares aquesta tarda (18.00h) a la Nova Creu Alta gairebé cinc mesos i mig després de l'última cita al Miniestadi (0-1, amb gol de Juvenal). Tots dos equips arriben al partit d'avui empatats a 35 punts i amb l'objectiu comú de sumar una victòria que els permeti fer un salt endavant significatiu respecte una zona de descens, a la qual miren de reüll però amb la tranquil·litat que et donen 9 punts de coixí.

Curiosament, la visita al Miniestadi del dia 1 d'octubre va ser l'última victòria del Sabadell a fora de casa aquesta temporada. I d'això ja fa molt de temps. Substancialment millors són els registres dels arlequinats a territori vallesà, on només el Còrdova (0-3) i el Valladolid (1-4) han estat capaços d'endur-se els tres punts de la Nova Creu Alta en aquesta lliga. El filial blaugrana, també molt més fiable a casa que no pas a fora, intentarà ser el tercer equip a aconseguir-ho, però per fer-ho haurà de trencar els seus mal números a domicili, on només ha aconseguit dos empats en els sis últims desplaçaments –l'última victòria del Barça B a fora va ser el dia 19 de novembre passat al camp del Múrcia (0-2).

Per tercera setmana consecutiva, el tècnic Lluís Carreras no podrà disposar del pivot Hèctor Simon, lesionat, però sí que entren finalment en la convocatòria Jesús Olmo, Manu Lanza i Antonio Hidalgo, que durant la setmana han arrossegat algunes molèsties però que ahir van entrenar-se amb total normalitat. L'única novetat en la llista respecte al partit de l'última jornada al camp de l'Hèrcules és la inclusió d'Agustín en detriment de David Bermudo. A banda del lateral, també cauen de la convocatòria per decisió tècnica Samuel, Fran Piera, Àlex Cruz i Aarón Bueno.

Eusebio Sacristán, per la seva banda, ha convocat 19 futbolistes, entre els quals hi ha Dongou i Gabarrón, del juvenil A. El porter Miño i Ilie, que continuen lesionats, no han entrat en la llista així com tampoc ho han fet Tello, que fa tres dies va fer un doblet contra el Bayer Leverkusen, Sergi Roberto, Muniesa, Montoya i Bartra. Jonathan dos Santos, que també ha treballat durant la setmana amb el primer equip sota les ordres de Pep Guardiola, va entrenar-se ahir amb el filial i sí que viatjarà a Sabadell amb el filial.

EL BARÇA B A FORA

El filial blaugrana no guanya lluny del Mini des del 19 de novembre (0-2 a Múrcia)

EL SABADELL A CASA

El Còrdova (0-3) i el Valladolid (1-4), els dos únics que han guanyat a la Nova Creu Alta
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes

No sóc subscriptor

Tarifa digital d’El Punt Avui i L’Esportiu

Per
només
48

per un any

Ja sóc subscriptor

Per gaudir dels avantatges has d'activar la teva subscripció facilitant-nos el número de contracte i el NIF o DNI de la subscripció.

Activa la subscripció