Sabadell

Esperant Lanza

La gran temporada que està fent l'extrem ha atret l'interès d'equips com ara el Llevant

Només cinc jugadors de la plantilla no acaben contracte el 30 de juny i el club ja s'ha posat en contacte amb alguns jugadors

El Sabadell està rebent avui els desavantatges que té ser un equip modest. La gran temporada que està fent el conjunt arlequinat ha atret la mirada de clubs més potents que arriben amb la intenció de pescar a la Nova Creu Alta. És per aquest motiu que la direcció esportiva ja ha iniciat contactes per renovar alguns dels seus jugadors, la majoria dels quals, en concret 19, acaben contracte. Un d'aquests, i el més important, és Manu Lanzarote, que està començant a despertar l'interès d'alguns clubs. Ahir el diari valencià Superdeporte va publicar que el Llevant està seguint les passes de l'extrem esquerrà. Sense que hi hagi hagut cap contacte formal, almenys segons citen aquestes fonts, el conjunt granota s'està fixant en Lanzarote com un dels futuribles per al seu equip.

Lanza i el Sabadell ja han començat a negociar i de moment l'únic que es pot treure com a conclusió és que hi ha unes diferències econòmiques importants entre les dues parts, tal com va avançar Ràdio Sabadell dissabte passat en la retransmissió del partit. Malgrat això, tant el club com el jugador tenen clar que això només és el principi de la negociació. El jugador no veu amb mals ulls quedar-se a la Nova Creu Alta, atesa la bona predisposició del club a donar-li un rol protagonista i al creixement que se li suposa a aquest equip a mitjà termini.

Renovacions

A la direcció esportiva comandada per Xavi Roca se li ha girat i se li girarà molta feina, ja que dels 27 jugadors que hi ha ara a la plantilla, i comptant que els tres cedits no continuaran, només cinc no acaben contracte al juny. Baha, Arteaga, Juanjo, Fito i Òscar Ramírez –ha renovat automàticament per partits jugats– són els únics jugadors que, si no canvia res, continuaran sent arlequinats l'any que ve.

Amb l'objectiu de la permanència gairebé assolit, el club ha començat a temptejar alguns d'aquests jugadors. “Tot i que encara és molt aviat i és difícil arribar a acords, sabent que el teu futur serà a la segona divisió no parteixes de zero com va passar l'any passat, per exemple”, va afirmar Roca, que, per altra banda, no vol que transcendeixi res de les negociacions per mantenir tothom concentrat en la competició. “Que se'n parli no beneficia ningú, ni al club ni als jugadors, perquè estem en plena lliga”, hi va afegir el director esportiu del Sabadell.

Que se'n parli no beneficia ningú, ni al club ni als jugadors, perquè estem competint
Xavi Roca
DIRECTOR ESPORTIU DEL SABADELL
Tot i que s'intenta avançar quant a renovacions o futuribles, encara és molt aviat i és difícil arribar a diversos acords

Lluís Carreras respondrà a la proposta del club en els pròxims dies

Més enllà de la continuïtat d'alguns jugadors clau, una de les renovacions que vol tancar la direcció esportiva com més aviat millor és la del tècnic, Lluís Carreras. En aquest sentit, després de les paraules de Joan Soteras la setmana passada, que deia que hi havia diferències econòmiques però que se superarien, la setmana passada va haver-hi una reunió clau per a la continuïtat de l'entrenador. “S'avança molt i molt bé per a la renovació”, va explicar Carreras divendres passat.

L'entrenador i el seu agent han de donar una resposta en els pròxims dies a la proposta que li ha fet el club, i tot indica que les dues parts arribaran a un acord. “Ens donarà una resposta aviat, no ens podem demorar gaire”, va dir Xavi Roca, que sempre ha afirmat que la intenció és la de tancar com més aviat millor aquest capítol. “Des de fa dos o tres mesos que vam començar a negociar, ens vam posar una data límit i per a benefici de tothom el millor és que se sàpiga una cosa sigui per bé o per mal. Bàsicament per poder planificar la temporada que ve i perquè hi hagi una certa tranquil·litat”, hi va afegir Roca. El mateix director esportiu va afirmar que les dues parts volen que el Sabadell continuï creixent dins del futbol professional: “Ja s'ha fet el salt qualitatiu que ha permès la categoria i la intenció, per part nostra, és que tot el que es pugui professionalitzar, benvingut sigui.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes

No sóc subscriptor

Tarifa digital d’El Punt Avui i L’Esportiu

Per
només
48

per un any

Ja sóc subscriptor

Per gaudir dels avantatges has d'activar la teva subscripció facilitant-nos el número de contracte i el NIF o DNI de la subscripció.

Activa la subscripció