Sabadell

El Sabadell, un habitual de sumar d'un en un

2a divisió A. Després dels últims tres empats consecutius, el dels arlequinats és el segon equip que més ha empatat de tota la lliga

Tres punts dels últims 12 en joc han condemnat al Sabadell a deixar de somiar, de moment, en la part alta de la classificació. Dissabte passat, contra el Guadalajara, en el primer dels tres partits –Alcoià i Nàstic són els següents–, a priori més assequibles, els de Carreras van tornar a empatar i ja encadenen tres partits consecutius aconseguint només un punt. Florian, en el minut 92 va establir un resultat –el repartiment de punts– que els arlequinats han repetit onze vegades aquest curs. Només superats per l'Almeria, els arlequinats són el segon equip que més ha empatat aquest any.

Justícia

En molts d'aquests partits, la parròquia arlequinada ha acabat amb la sensació que l'equip mereixia alguna cosa més que un punt. Va ser en el partit del Barça B quan en la segona part, els de Carreras van deixar anar ocasions molt clares i també contra el Recre, partit en què van dominar. “Mereixíem més que l'empat, però en el futbol no sempre aconsegueixes el que mereixes”, va declarar Florian, al final del partit contra el Guadalajara. El lateral esquerrà David Bermudo en va fer una lectura semblant: “Al final s'ha fet justícia, encara que també han tingut l'ocasió del penal fallat.”

Sigui justament o no, els homes de Carreras necessiten continuar obtenint punts de tres en tres per estar preparats per quan arribi la part dura del campionat. Els propers dos partits representen una bona oportunitat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes

No sóc subscriptor

Tarifa digital d’El Punt Avui i L’Esportiu

Per
només
48

per un any

Ja sóc subscriptor

Per gaudir dels avantatges has d'activar la teva subscripció facilitant-nos el número de contracte i el NIF o DNI de la subscripció.

Activa la subscripció