Sabadell

Dos derbis, dues ‘finals'

Sabadell. Els arlequinats afronten els dos propers partits a casa amb la imperiosa necessitat d'obtenir sis punts de sis. Carreras insisteix en la importància del matx contra el Nàstic

Els dos propers partits que el Sabadell disputarà a casa dictaran el destí del conjunt arlequinat en les últimes jornades de la lliga. Obtenir dos triomfs contra el Nàstic i el Girona és l'objectiu principal per tal d'afrontar amb molta més tranquil·litat una part del calendari que fa pujada en les darreres jornades de competició.

Per mirar de tu a tu la salvació, el conjunt arlequinat se la jugarà contra dos rivals de la zona baixa i que, deixant de banda la complicitat nacional, haurà d'enfonsar si no es vol complicar la vida. És per això que el missatge des del vestidor és ben clar: “Final amb tot el que engloba aquest concepte. No només al terreny de joc sinó també fora, en l'ambient. Hem d'estar tots units i sabem que és més difícil fora de casa perquè no tenim tan suport de part de l'afició com aquí”, sentenciava ahir Lluís Carreras en la roda de premsa.

El Nàstic, el primer pas

Per les últimes experiències gens optimistes, tothom en la plantilla i el cos tècnic s'afanya a no fer volar coloms i a pensar només en el partit de dissabte. Contra el Nàstic, però, des de l'entitat es tem que ateses les condicions meteorològiques, el fet que el partit sigui en plena Setmana Santa i que, a més, sigui televisat (Esport 3) no hi hagi tant de públic com es voldria. És per això que Carreras ahir es va afanyar a assenyalar que és un dels partits més importants del que queda de curs a causa de les necessitats dels dos equips: “Necessitem tothom, és un partit molt important per a l'esdevenir de la temporada, nosaltres ho sabem, la gent crec que també i per això és important que ho vestim tot de gala”, assenyalava el tècnic de Sant Pol de Mar.

Guanyar contra el Nàstic seria, a més, posar fi a la ratxa de cinc partits sense guanyar i la revenja, contra un Nàstic, que va etzibar una golejada (5-0) en el partit d'anada. Amb tot, tres punts significarien, a banda d'un petit salt en la classificació, un fet bàsic per afrontar amb optimisme l'altre derbi, que si res no canvia serà igualment una final.

LES REACCIONS

Hem d'estar tots units i vestir-ho tot de gala perquè sabem que és més difícil fora de casa
Lluís Carreras
tècnic del sabadell
Necessitem tothom. És un partit [el del Nàstic] molt important per a l'esdevenir de la temporada per tot plegat
Final amb tot el que engloba aquest concepte. No només al terreny de joc, sinó també fora, en l'ambient. Hem d'estar tots units
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes

No sóc subscriptor

Tarifa digital d’El Punt Avui i L’Esportiu

Per
només
48

per un any

Ja sóc subscriptor

Per gaudir dels avantatges has d'activar la teva subscripció facilitant-nos el número de contracte i el NIF o DNI de la subscripció.

Activa la subscripció