Sabadell

Carreras afronta el derbi amb molts dubtes en l'onze

Sabadell. El tècnic arlequinat té tothom disponible de mig camp cap endavant i podria repetir l'alineació que va jugar contra el Còrdova, que va donar una gran imatge dissabte a l'Arcángel

En tan sols una setmana, el Sabadell ha passat de tenir faves comptades per realitzar un onze i d'haver de convocar dos jugadors del filial, a tenir múltiples opcions de poder improvisar amb l'equip que Carreras traurà de titular. Ahir, en una sessió suau d'entrenament que van realitzar a Sant Oleguer es va confirmar que Manu Lanza i Òscar Ramírez estan recuperats de les lesions que els van mantenir fora de la llista dissabte passat, per bé que Pablo Ruiz i Redondo no hi podran ser per lesió.

El tècnic, per tant, podrà disposar de totes les alternatives que té a l'atac, encara que pren força l'opció de repetir el trio que va jugar dissabte passat al Nuevo Arcángel. A més, les molèsties que arrossega Lanzarote a l'empenya i la seva inactivitat –no ha pogut jugar per lesió i sanció les dues últimes setmanes– podrien donar una oportunitat a Ezequiel i Aarón als extrems.

Un dubte en defensa

Sempre que ha disposat de cinc defenses, Carreras no els ha alineat mai junts de sortida. És per això que l'opció d'Òscar Ramírez com a extrem està gairebé descartada amb la qual cosa el de la Bisbal segurament jugarà al lateral esquerre. Aquest és l'únic dubte que té el tècnic de Sant Pol, ja que Bermudo, que ha tingut bones actuacions en els dos últims partits, podria repetir titularitat.

RAMÍREZ I LANZA

Tots dos jugadors estan disponibles per tornar, juntament amb Agustín i Juanjo

LATERAL ESQUERRE

Bermudo i Òscar Ramírez són les dues opcions que rumia el tècnic de Sant Pol
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes

No sóc subscriptor

Tarifa digital d’El Punt Avui i L’Esportiu

Per
només
48

per un any

Ja sóc subscriptor

Per gaudir dels avantatges has d'activar la teva subscripció facilitant-nos el número de contracte i el NIF o DNI de la subscripció.

Activa la subscripció