Sabadell

L'encert d'Aarón, tota una garantia

Sabadell. El de Badia ha fet cinc gols que han donat 9 punts i, sempre que marca, els arlequinats sumen

Si Aarón Bueno marca l'afició del Sabadell ja sap que pot estar més o menys tranquil·la. I és que aquesta temporada, cada cop que l'extrem de Badia ha superat el porter contrari, el conjunt arlequinat ha sumat. Diumenge passat, al Martínez Valero, va quedar demostrat: Aarón va obrir la llauna en un matx que va acabar amb empat tot i els mèrits dels vallesans per sumar els tres punts. Amb tot, el jugador del Sabadell ja ha marcat cinc gols que han suposat 9 punts: els necessaris per evitar qualsevol patiment.

L'extrem arlequinat es mostra especialment content amb aquest bagatge, que el converteix en el segon màxim golejador de l'equip després de Lanzarote, i afirma: “Marcar sempre satisfà, però quan els teus gols serveixen perquè el teu equip puntuï, l'alegria és doble.” D'altra banda, aquestes dianes serveixen per fer-se veure, ja que últimament no ha disposat de la continuïtat que havia tingut a l'inici de lliga. Això sí, ell té molt clar que no es tracta de reivindicar-se, sinó de fer la feina: “Jo vull jugar sempre i treballo molt per posar-li-ho complicat al mister. És cert que amb l'arribada de reforços a l'hivern no he tingut tanta participació, però m'esforço per generar competència.”

Vibracions positives

Malgrat que el Sabadell no passa el seu millor moment i encadena cinc duels sense guanyar (2 punts de 15), Aarón Bueno creu que l'equip va pel bon camí: “Els resultats no han acompanyat, però les sensacions són bones. No és com en l'anterior mala ratxa, ja que aquest cop creem moltes ocasions però ens falta encert.” La millor mostra, el partit de diumenge a Elx, “on el més lògic hauria estat assolir un triomf, ja que hi van haver un grapat d'ocasions claríssimes”. Això sí, tot i la mala dinàmica, el descens del Vila-real dóna tranquil·litat. “Passar de 5 a 9 punts del descens fa que el panorama canviï molt”, diu el jugador de Badia, que, tot i això, vol segellar la salvació: “El partit d'aquesta setmana contra l'Almeria és una final.”

Els seus gols
Jornada 3
Vila-real B- Sabadell
3-4
1-2 (72') Aarón Bueno
+ 2 punts
Jornada 4
Sabadell-Cartagena
3-2
1-0 (43') Aarón Bueno
+ 2 punts
Jornada 9
Sabadell-Alcorcón
1-0
1-0 (9') A. Bueno (penal)
+ 2 punts
Jornada 33
Sabadell-Nàstic
1-0
1-0 (19') Aarón Bueno
+ 2 punts
Jornada 35
Elx-Sabadell
1-1
0-1 (15') Aarón Bueno
+ 1 punt
Tot i els darrers resultats, les sensacions no són dolentes, perquè generem perill
Aarón Bueno
EXTREM DEL SABADELL
Marcar sempre satisfà, però quan els teus gols serveixen perquè el teu equip puntuï, l'alegria és doble, perquè d'això es tracta
Després de Lanza (9 dianes) Aarón Bueno és, amb Florian, el segon màxim golejador
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)