Sabadell

El vestidor, satisfet amb els objectius complerts

Sabadell. Tot i que la plantilla reconeix que li va saber molt greu el comiat al seu propi estadi, fa una valoració positiva de tota la temporada per mitjà del seu capità, Agustín Fernández

Malgrat que els discursos de cara a la galeria de principi de temporada no parlaven de la permanència com a objectiu inicial –es parlava d'anar partit a partit–, tothom sabia que un dels pressupostos més baixos de la categoria en el curs del seu debut divuit anys després estava condemnat a patir. És per això que la plantilla i el cos tècnic valoren positivament, i ara fredament, dies després de l'esperpent contra el Numància, el còmput global de la temporada. “Bé és cert que hi ha hagut molts resultats que no han acompanyat, però era una temporada molt difícil en el futbol professional. Veiem com cada any molts equips que han pujat acaben baixant i aquest any no serà així amb nosaltres”, admet el capità i portaveu del vestidor, Agustín Fernández, que afegeix: “Potser des de fora no s'ha valorat suficientment la feina” d'un equip “molt humil i que cal valorar com a tal”.

Agustín, però, reconeix que entén que l'afició s'hagi pogut sentir decebuda: “Sobretot perquè era l'últim partit a casa i jo i molts companys volíem acomiadar la temporada amb una victòria.” Tot i això, el capità no vol respondre a les paraules de Soteras de dimarts passat: “El vestidor sempre ha estat una bassa d'oli, tant quan les coses han anat bé com quan han anat malament. Emocionalment, sempre hem estat molt regulars i ara només pensem a treure un resultat positiu de Las Palmas.”

Potser des de fora no s'ha valorat suficientment la feina, però som un equip molt humil
Agustín Fernández
capità del sabadell
La nota de la temporada és millorable, però era la nostra primera temporada en el futbol professional i s'ha notat
Per bé o per mal, el vestidor sempre ha estat una bassa d'oli, tant quan les coses han anat bé com quan han anat malament

Hi haurà sorpreses pel que fa a baixes

Agustín forma part d'una sèrie de jugadors sobre els quals el club encara no s'ha pronunciat pel que fa a la seva renovació però, més enllà d'aquesta llista en què n'hi ha d'altres com Puigdollers, Bermudo i Samuel, aquest estiu hi podrien haver sorpreses. Sobretot quant a jugadors que en el darrer tram de la temporada han abaixat notablement el rendiment i que tenien garantida contractualment la seva continuïtat. Amb tot, la direcció esportiva encara valora la llista de jugadors als quals s'oferirà continuar –tant dels que encara tenen contracte com dels que no– i quan acabin els entrenaments –7 de juny– donarà una resposta definitiva.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)