Sabadell

El Sabadell es prepara per modernitzar l'estadi

Sabadell. Els socis, que podran començar a retirar el seu abonament en breu, tindran cadira pròpia. A més, aviat començaran a instal·lar-hi els torns

Un problema informàtic va impedir que ahir no es pogués fer el tret de sortida a la campanya de socis de la temporada 2012/13. Els socis hauran d'esperar, almenys, una setmana per poder començar a recollir els seus abonaments, i també conèixer els preus d'aquest curs, ja que des del club s'espera que es puguin comprar abans de Sant Joan.

Tot està pendent que el club faci un pas endavant cabdal per començar el procés d'adaptació de la Nova Creu Alta al futbol professional. Després de l'any d'adaptació que li va donar la lliga, aquest estiu començaran els deures en l'àmbit institucional. I aviat s'hi posaran, perquè s'està ultimant la instal·lació d'un sistema informàtic que ha de ser la matriu de tot aquest procés.

Cada soci, un seient

Aquest sistema informàtic necessari per a qualsevol equip de la lliga controlarà, per una banda, els seients i, per l'altra, els accessos. En primer lloc, amb la compra de l'abonament cada soci tindrà un seient assignat i aquest sistema ha de dissenyar amb exactitud quants n'hi haurà a cada gol, la zona on ara hi ha pedra.

D'altra banda, permetrà conèixer i fer un control exhaustiu de totes les persones que entrin a l'estadi en els partits. Tot això mitjançant la instal·lació dels torns a les entrades, que, a més a més, evitarà qualsevol col·lapse abans del partit.

A banda d'això, el club haurà d'instal·lar totes les cadires i reformar la sala antidopatge, a més de millorar el sistema de seguretat.

Falta instal·lar-hi els seients, el sistema de seguretat i la sala antidopatge
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)