Sabadell

El Sabadell afronta el futur amb ambició

La fita de créixer. El president, Joan Soteras, espera augmentar la massa social fins arribar als 4.500 socis i vol que l'equip competeixi en la primera meitat de la classificació el curs que ve

El Sabadell és una entitat ambiciosa i, un cop assolida la continuïtat en el futbol professional, vol expandir-se. El club va presentar ahir la campanya d'abonaments de la pròxima temporada i el president, Joan Soteras, té molt clar que l'objectiu és créixer en tres àmbits: el social, l'esportiu i l'institucional. Sota el lema “Junts som més forts. Som del Sabadell”, el club espera engrescar la parròquia arlequinada i augmentar la massa social. “El somni seria arribar als 7.000 socis, però em conformaria amb passar dels 4.000 actuals als 4.500” va explicar el president, que va destacar que “s'ha dut a terme una campanya agressiva perquè en depèn bona part del futur del club”.

Amb vista al futur, precisament, Soteras vol apujar el llistó. “La pròxima temporada ha de ser millor que la que ha acabat”, va afirmar el president, que va afegir: “No ens podem conformar en la permanència i estic il·lusionat en lluitar entre els deu primers.” El dirigent arlequinat, que va valorar positivament el darrer curs, va dir que “el club treballa per fer un bloc de qualitat, amb l'aposta que ja ha mostrat aquest cos tècnic d'oferir un bon futbol.”

Els preus es mantenen

La nova campanya d'abonaments s'obrirà el pròxim dilluns i oferirà als socis del Sabadell avantatges i descomptes en els més de 100 establiments que col·laboren amb el club. El preu dels carnets, a més, es manté respecte el cus passat i el l'entitat reservarà fins el primer partit de lliga el seient que els abonats tenen actualment. Els aficionats, a més, podran fraccionar el pagament en tes o sis mensualitats si disposen de la targeta de crèdit arlequinada del Banc Sabadell.

El director general del club, Xavi Monclús, també va anunciar que es crearien dos carnets nous: el d'exfutbolista i el d'aturat. Les persones que estiguin a l'atur, doncs, podran abonar-se de forma més econòmica: 120 euros a un dels dos gols. D'altra banda, el club oferirà un patinet als socis infantils per 5 euros.

Club referent del Vallès

El president, Joan Soteras, va explicar que “la campanya d'abonats s'expandirà a altres localitats del Vallès de cara al futur”. I és que el club s'ha marcat la fita de recuperar la massa social que el Sabadell tenia 40 anys enrere en tota la comarca. “És tracta d'una àrea de gairebé 800.000 habitants i, en els anys 70, quan l'equip jugava a primera, vam convertir-nos en el club referència del Vallès” diu Soteras, que afegeix: “Si ho vam aconseguir llavors, per què no podem assolir-ho ara?” Queda ben patent, doncs, que el club vol consolidar el projecte en el futbol professional i continuar creixent.

El curs que ve ha de ser millor que l'actual: treballem per fer un bon equip i tinc la il·lusió de lluitar entre els deu primers
Gol
Sènior
180 euros
Aturats
120 euros
Jubilat (més de 65 anys)
120 euros
Joves (de 18 a 25 anys)
120 euros
Juvenils (de 12 a 17 anys)
60 euros
Infantil (fins als 11 anys)
20 euros
Lateral
Sènior
230 euros
Jubilat
155 euros
Joves
155 euros
Juvenils
80 euros
Infantil
20 euros
Tribuna
Sènior
420 euros
Jubilat
360 euros
Joves
360 euros
Juvenils
300 euros
Infantil
20 euros
M'agradaria passar dels 4.000 socis actuals als 4.500 l'any que ve. Volem tornar a ser el club referent del Vallès
Joan Soteras
president del sabadell

Dilluns s'inicien les obres del camp

El Sabadell iniciarà les obres d'adequació i millora de la Nova Creu Alta dilluns que ve. Així ho va explicar el director general, Xavi Monclús, que va detallar que el club adaptarà l'estadi a les característiques que demana la Lliga de Futbol Professional. “S'instal·laran els torns en els accessos al camp i també començarà l'adequació dels dos gols amb les cadires”, va explicar el directiu arlequinat, que va dir que “els actuals abonats a aquella zona tindran prioritat a per escollir els seients que prefereixin.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)